Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Μαϊ-2019 12:21

  Ρουμανία: Η πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί

  Ρουμανία: Η πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Δεν πρόκειται να παραιτηθώ" υπογράμμισε η πρωθυπουργός Βιόριτσα Νταντσίλα, δίνοντας απάντηση σε όσους ζητούν να απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργικό θώκο, έπειτα από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, στα οποία το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα PSD έλαβε ποσοστό κάτω από 25%.

  "Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα παραιτηθώ, ανεξάρτητα από τα αιτήματα του ενός ή του άλλου. Είμαστε υπεύθυνοι, επειδή έχουμε μια υπεύθυνη κυβέρνηση. Αντιλαμβανόμαστε ότι η σταθερότητα της χώρας είναι σημαντική, είναι σημαντική δεδομένου ότι εξακολουθούμε να ασκούμε την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης" ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπογράμμισε, επίσης, ότι στη διάρκεια της ημέρας θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος για να διαπιστωθεί πού υπήρξαν παραλείψεις και αστοχίες οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του εκλογικού Σώματος από το κόμμα.

  "Θα βρούμε λύσεις ώστε να μπορέσουμε να ανακτήσουμε το εκλογικό Σώμα, να λάβουμε τα καλύτερα μέτρα και να συνεχίσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα. Διαβεβαιώνουμε όλους τους δημάρχους ότι θα συνεχίσουμε τα προγράμματα που έχουμε ξεκινήσει, θα συνεχίσουμε να χορηγούμε τα κρατικά κεφάλαια τόσο μέσω του Εθνικού Προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης (PNDL1 και PNDL2), αλλά και μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων" πρόσθεσε.

  "Μαζί θα λάβουμε αποφάσεις, θα δούμε πού κάναμε λάθος, ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνουμε και πώς μπορούμε να δράσουμε την επόμενη περίοδο με τέτοιο τρόπο που θα καταστήσει σαφή την ενότητα του PSD" επισήμανε η κ. Νταντσίλα.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί εκτάκτως
  Παρασκευή 5-Ιουν-2020