Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Μαϊ-2019 14:22

  Χαμηλότερα των προσδοκιών τα μεγέθη της Kohl's Corp

  Χαμηλότερα των προσδοκιών τα μεγέθη της Kohl's Corp
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 10% υποχωρεί η μετοχή της Kohl’s Corp και διαμορφώνεται κοντά σε χαμηλό 16 μηνών στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία λιανικής ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις στο α΄ τρίμηνο που ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ περιέκοψε και τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης.

  Τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο μέχρι τις 4 Μαΐου, μειώθηκαν στα 62 εκατ. δολάρια ή 38 σεντς ανά μετοχή, από τα 75 εκατ. δολάρια ή 45 σεντς ανά μετοχή στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή υποχώρησαν στα 61 από τα 64 σεντς, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 68 σεντς.

  Τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν 2,9% στα 4,09 δισ. δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 3,95 δισ. δολάρια, ενώ οι συγκρίσιμες πωλήσεις μειώθηκαν 3,4%, έναντι εκτιμήσεων για πτώση 0,1%.

  Η εταιρεία περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη της χρήσης στα 5,15-5,45 δολάρια από τα 5,80-6,15 δολάρια.

  "Η χρονιά έχει ξεκινήσει πιο αργά από ό,τι θέλαμε, με τις πωλήσεις α΄ τριμήνου να διαμορφώνονται χαμηλότερα των προσδοκιών μας", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Michelle Gass.

  "Αντιμετωπίζουμε ενεργά τους παράγοντες που επηρέασαν τις πωλήσεις α΄ τριμήνου και έχουμε ισχυρά κίνητρα που θα ενισχύσουν τις επιδόσεις των πωλήσεών μας στο β΄ εξάμηνο", τόνισε.


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων