Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Μαϊ-2019 23:36

  Disney: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο β' τρίμηνο χάρη στα θεματικά πάρκα

  Disney: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο β' τρίμηνο χάρη στα θεματικά πάρκα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Walt Disney ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις στο β' τρίμηνο, καθώς περισσότεροι επισκέπτες συνέρρευσαν στα θεματικά της πάρκα.

  Τα έσοδα από τα πάρκα, τις εμπειρίες και τα καταναλωτικά προϊόντα σημείωσαν άνοδο 4,5% στα 6,17 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας την πρόβλεψη για 6 δισ. δολάρια, με τη βοήθεια της αύξησης στη μέση τιμή του εισιτηρίου αλλά και της υψηλότερης δαπάνης για φαγητά, ποτά και προϊόντα από τους επισκέπτες.

  Η μονάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία περιλαμβάνει τα δίκτυα ABC και ESPN, εμφάνισε πτώση 3,2% στα λειτουργικά κέρδη, τα οποία διαμορφώθηκαν στα 2,19 δισ. δολάρια εξαιτίας της αύξησης του κόστους των προγραμμάτων και της παραγωγής και της μείωσης των διαφημιστικών εσόδων.

  Εξαιρουμένων έκτακτων στοιχείων, η Disney κατέγραψε κέρδη 1,61 δολ. ανά μετοχή, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση των αναλυτών για 1,58 δολ. ανά μετοχή.

  Η εταιρεία, η οποία πρόσφατε εξαγόρασε το μεγαλύτερο μέρος των παγίων της Twenty-First Century Fox στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό πεδίο, ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν στα 14,92 δισ. δολάρια από 14,55 δισ. δολάρια πέρυσι και πάνω από τις εκτιμήσεις για 14,36 δισ. δολάρια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ