Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Απρ-2019 19:47

  Αναλυτής προτείνει 12 εταιρείες ως πιθανούς στόχους του Warren Buffett

  Αναλυτής προτείνει 12 εταιρείες ως πιθανούς στόχους του Warren Buffett
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Warren Buffett έχει πει εδώ και πάνω από έναν χρόνο ότι ψάχνει να πραγματοποιήσει μια εξαγορά-μαμούθ για να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο της Berkshire Hathaway, αλλά δεν έχει βρει μία. Τώρα μια ομάδα αναλυτών έχει χαράξει ένα μονοπάτι για να βρουν οι άλλοι επενδυτές τις μετοχές που θα άρεσαν στον Buffett -ή που και θα αγόραζε. Μεταξύ αυτών είναι οι Target, BlackRock, General Dynamics και Bristol-Myers Squibb.

  Η HOLT, μια ομάδα εντός της Credit Suisse, έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο που εντοπίζει συμβατές με τον Buffet μετοχές. Η ομάδα χρησιμοποιεί έναν χρηματοοικονομικό δείκτη που λέγεται Δείκτης Αποδοτικότητας Χρηματοροών (CFROI) ο οποίος, σύμφωνα με τους αναλυτές, δίνει μια καλύτερη εικόνα για τα οικονομικά της εταιρείας από τα κέρδη. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι ο Buffett χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο πλαίσιο.

  Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής εξαγοράζει επιχειρήσεις με ισχυρές ομάδες διοίκησης, υψηλές αποδόσεις ιδίων κεφαλαίων, λίγο ή καθόλου χρέος, σταθερά περιθώριο και εύληπτα επιχειρηματικά μοντέλα, εξηγούν οι αναλυτές. Μεταξύ των προηγούμενων εξαγορών του ήταν η διαχειρίστρια σιδηροδρόμων Burlington Northern Santa Fe και η βιομηχανική εταιρεία Precision Castparts.

  Η HOLT κατέληξε σε 141 πιθανούς στόχους εξαγοράς της Berskshire από πολλούς διαφορετικούς τομείς. Ακολουθούν 12 από τις μεγαλύτερες εταιρείας της λίστα:

  TJX (TJX)

  Target (TGT)

  General Dynamics (GD)

  Northrop Grumman (NOC)

  Cognizant Tech (CTSH)

  Amphenol (APH)

  Bristol-Myers Squibb (BMY)

  Anthem (ANTM)

  BlackRock (BLK)

  March & McLennan (MMC)

  Sherwin-Williams (SHW)

  LyondellBasell Industries (LYB)

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων