Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Μαρ-2019 14:29

  Καλύτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα της Kohl's

  Καλύτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα της Kohl's
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Θετικά αντιδρούν οι επενδυτές στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας πολυκαταστημάτων Kohl’s Corp, τα οποία υπερέβησαν τις εκτιμήσεις, λόγω της απροσδόκητης αύξησης των συγκρίσιμων πωλήσεων, ενώ αύξησε και το μέρισμα κατά 9,8%.

  Τα καθαρά κέρδη του τριμήνου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, μειώθηκαν στα 272 εκατ. δολάρια ή 1,67 δολάρια ανά μετοχή, από τα 468 εκατ. δολάρια ή 2,81 δολάρια ανά μετοχή στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή των 2,24 δολαρίων, υπερέβησαν τις εκτιμήσεις για 2,18 δολάρια.

  Τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν 3,3% στα 6,82 δισ. δολάρια, αλλά ήταν υψηλότερα των συγκλινουσών εκτιμήσεων για 6,58 δισ. δολάρια, καθώς οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 1% έναντι προσδοκιών για πτώση 0,5%.

  Η εταιρεία αναμένει ότι τα κέρδη ανά μετοχή του 2019 θα διαμορφωθούν στα 5,80-6,15 δολάρια και οι συγκρίσιμες πωλήσεις θα είναι αμετάβλητες ή θα σημειώσουν αύξηση μέχρι και 2%.

  Επίσης, η Kohl’s αύξησε το μέρισμα στα 67 σεντς ανά μετοχή, από τα 61 σεντς ανά μετοχή, με το νέο μέρισμα να καταβάλλεται στις 3 Απριλίου στους μετόχους που είχαν μετοχές στην κατοχή τους στις 20 Μαρτίου.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων