Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Μαρ-2019 14:02

  Καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα της Target Corp

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα της Target Corp

  Κατά 5,7% ενισχύεται η μετοχή της Target Corp στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία λιανικής ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις δ΄ τριμήνου που ήταν υψηλότερα των προσδοκιών, λόγω και της ισχυρής αύξησης της κίνησης και των ψηφιακών πωλήσεων.

  Τα καθαρά κέρδη για το τρίμηνο μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, μειώθηκαν στα 799 εκατ. δολάρια ή 1,52 δολάρια ανά μετοχή, από τα 1,09 δισ. δολάρια ή 1,99 δολάρια ανά μετοχή στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,53 δολάρια, υψηλότερα των εκτιμήσεων για 1,52 δολάρια. 

  Τα συνολικά έσοδα διαμορφώθηκαν στα 22,98 δισ. δολάρια, ελαφρώς υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 22,92 δισ. δολάρια. Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 5,3%, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις για αύξηση 5%.

  Για το α΄ τρίμηνο, η Target αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 1,32-1,52 δολάρια, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις της FactSet για 1,43 δολάρια.

  Αναμένει δε τις συγκρίσιμες πωλήσεις να αυξηθούν κατά χαμηλό-μεσαίο μονοψήφιο ποσοστό, έναντι προσδοκιών για αύξηση 3,5%.
   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων