Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Φεβ-2019 10:06

  Sony: Ισχυρά κέρδη στο τρίμηνο με "οδηγό" Playstation και παιχνίδια για smartphone

  Sony: Ισχυρά κέρδη στο τρίμηνο με "οδηγό" Playstation και παιχνίδια για smartphone
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ακόμη ένα τρίμηνο ισχυρών κερδών ανακοίνωσε η Sony Corp., με όλες τις πηγές εσόδων της να κινούνται επίσης ισχυρά, με "οδηγούς" την κονσόλα PlayStation και το παιχνίδι Fate/Grand Order για smartphone.

  O όμιλος ανακοίνωσε κέρδη 429 δισ. γεν (3,94 δισ.) και λειτουργικά κέρδη 377 δισ. γεν επί εσόδων 2,4 τρισ. για το τρίμηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου.

  Οι εκτιμήσεις των αναλυτών, σύμφωνα με την Visible Alpha συνέτειναν σε 271,2 δισ. γεν, 373,1 δισ. και 2,6 τρισ. στα αντίστοιχα μεγέθη. Στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2017, τα καθαρά κέρδη της Sony είχαν διαμορφωθεί σε 295,9 δισ. γεν, με λειτουργικά κέρδη 351 δισ. γεν. Οι καθαρές πωλήσεις για την ίδια περίοδο είχαν διαμορφωθεί σε 2,7 τρισ. γεν.

  Για όλο το λογιστικό έτος, το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, η Sony αναθεώρησε επί τα βελτίω την πρόβλεψη των καθαρών κερδών της στα 835 δισ. γεν έναντι 705 τρισ. γεν, κυρίως λόγω της μείωσης των φορολογικών βαρών λόγω της μεταρρύθμισης Τραμπ στις ΗΠΑ.

  Παρ' όλα αυτά, η πρόβλεψη της εταιρείας για τα έσοδά της αναθεωρήθηκε προς τα κάτω, στα 8,5 τρισ. γεν έναντι 8,7 τρισ., λόγω μείωσης της ζήτησης για ημιαγωγούς της εταιρείας από πλευράς των κατασκευαστών smartphones.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων