Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 28-Ιαν-2019 17:43

  Διαψεύδει η Global Visa Center οποιαδήποτε σχέση με τον Soros

  Διαψεύδει η Global Visa Center οποιαδήποτε σχέση με τον Soros
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η GLOBAL VISA CENTER WORLD (GVCW) σε σημερινή ανακοίνωση της διαψεύδει απόλυτα και κατηγορηματικά ότι η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Σόρος, ότι ο κ. Σόρος μετέχει στη μετοχική σύνθεση της και ότι την έχει χρηματοδοτήσει ή εμπλέκεται με αυτήν.

  Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας παροχής υπηρεσιών θεωρήσεων εισόδου, GLOBAL VISA CENTER WORLD:

  "Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε ΜΜΕ στις οποίες εμπλέκεται το όνομα της εταιρίας μας GLOBAL VISA CENTER WORLD (GVCW) με το σύστημα Σόρος, η εταιρία, δια του Προέδρου της και του Διοικητικού Συμβουλίου της, διαψεύδουν απόλυτα και κατηγορηματικά 1- ότι γνωρίζουν ή έχουν έρθει σε επαφή ποτέ με τον κ. Σόρος 2- ότι ο κ. Σόρος (η εταιρίες συμφερόντων του) μετέχει άμεσα ή έμμεσα στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας μας 3- ότι έχει χρηματοδοτήσει την εταιρία μας ή εμπλέκεται με αυτήν με οιανδήποτε τρόπο.

  Η εταιρία μας έχει αναλάβει υπεύθυνα και με κύρος τη διεκπεραίωση μιας δημόσιας λειτουργίας την οποία φέρει με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε πέρας και δεν έχει σχέση με την πολιτική.

  Η εμπλοκή της σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, και μάλιστα ψευδώς, με ανυπόστατα σενάρια, πλήττουν την επαγγελματική της αξιοπιστία (σύμφωνα με το άρθρο 57 του ΑΚ) και επιφυλάσσεται για προσφυγή στη δικαιοσύνη".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων