Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Ιαν-2019 16:51

  Ιστορικό ρεκόρ στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ρωσίας και Κίνας το 2018

  Ιστορικό ρεκόρ στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ρωσίας και Κίνας το 2018
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ρωσίας και Κίνας σημείωσε ιστορικό ρεκόρ το 2018 καθώς υπερέβη τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια μετέδωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εμπορείου της Κίνας Γκάο Φεν.

  "Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας, ήδη από τα μέσα Δεκεμβρίου ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών Κίνας -Ρωσίας υπερέβη τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ", δήλωσε ο ίδιος, εκτιμώντας ότι η πρόοδος αυτή επετεύχθη χάρη στις διαρθρωτικές αλλαγές που έγιναν στις διμερείς εμπορικές συναλλαγές.

  Ο πρόεδρος του κρατικού Συμβουλίου της Κίνας Λι Κετσιάν κατά την διάρκεια της συνόδου της Πανεθνικής Συνέλευσης των λαϊκών αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2018 είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι "ο στόχος θα υπερβεί τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια". Στην ίδια σύνοδο είχε πει επίσης: "Είμαι πεπεισμένος, ότι η σταθερή ανάπτυξη των σχέσεων της στρατηγικής συνεργασίας Κίνας και Ρωσίας σε όλους τους τομείς είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές και για όλο τον κόσμο".

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ρωσίας και Κίνας το 2018 ενδέχεται να υπερβούν έως το τέλος του 2018 τα 110 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων