Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Δεκ-2018 15:23

  Signet Jewelers: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το έτος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Signet Jewelers: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το έτος

  Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για το σύνολο της χρήσης προχώρησε η Signet Jewelers, έχοντας τη συνδρομή των ισχυρότερων από ό,τι αναμενόταν πωλήσεις σε συγκεκριμένα brands, και των υψηλότερων διαδικτυακών πωλήσεων της πρόσφατης περιόδου.

  Στο γ΄ τρίμηνο, η εταιρεία πώλησης κοσμημάτων λιανικής ανακοίνωσε ζημιές 29,9 εκατ. δολαρίων ή 74 σεντς ανά μετοχή, σε σχέση με τις ζημιές των 3,9 εκατ. δολαρίων ή 20 σεντς ανά μετοχή στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Οι δαπάνες αναδιάρθρωσης καθώς και το υψηλότερο κόστος (γενικό, διοικητικό, πωλήσεων), επηρέασε το καθαρό αποτέλεσμα της εταιρείας.

  Σε προσαρμοσμένη βάση, η Signet ανακοίνωσε ζημιές 1,06 δολαρίων ανά μετοχή. Οι αναλυτές ανέμεναν ζημιές 1,10 δολαρίων ανά μετοχή.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 3% στα 1,19 δισ. δολάρια, ελαφρώς υψηλότερα των προσδοκιών των αναλυτών για 1,16 δισ. δολάρια.

  Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 1,6% σε σχέση με πέρυσι. Οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 0,1%.

  Η εταιρεία αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή και τις προβλέψεις για τις συγκρίσιμες πωλήσεις. Τώρα αναμένει 4,15-4,40 δολάρια ανά μετοχή σε προσαρμοσμένη βάση, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 4,05-4,40 δολάρια.

  Επίσης, αναμένει πωλήσεις στο σύνολο της χρήσης ύψους 6,26-6,31 δισ. δολάρια, σε σχέση με τον προηγούμενο στόχο για 6,2-6,3 δισ. δολάρια. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων