Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 30-Αυγ-2018 12:57

  Campbell Soup: Πουλάει τις διεθνείς της δραστηριότητες

  Campbell Soup: Πουλάει τις διεθνείς της δραστηριότητες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:37

  Η Campbell Soup Co σχεδιάζει να πουλήσει τις διεθνείς της δραστηριότητες και τις δραστηριότητες νωπών τροφίμων, εγκαταλείποντας τις προσπάθειες να μετατραπεί σε μια εταιρεία με προσανατολισμό τα φρέσκα φρούτα, αφήνοντας παράλληλα το ενδεχόμενο ανοιχτό για πιθανή πλήρη πώλησή της.

  Η Campbell ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει τις δύο δραστηριότητες, οι οποίες της αποφέρουν 2,1 δισ. δολάρια σε ετήσια έσοδα με τη συμβολή brands όπως τα Bolthouse Farms και Kelsen. Η WSJ είχε προηγουμένως αναφέρει το ενδεχόμενο πώλησης των μονάδων, επικαλούμενη πηγές.

  Τα assets που απομένουν στην εταιρεία, θα εστιάζουν στις ΗΠΑ, με τα έσοδα να κατανέμονται σχεδόν ισόποσα μεταξύ των δραστηριοτήτων σούπας, γευμάτων και ποτών, και των πιο υποσχόμενων δραστηριοτήτων σνακ. Οι προγραμματισμένες πωλήσεις θα μειώσουν τα έσοδα της εταιρείας κατά 25%. 

  Αλλά οι κινήσεις αυτές ίσως δεν επαρκούν για να κατευνάσουν τον ακτιβιστή επενδυτή Daniel Loeb της Third Point LLC και τον George Strawbridge τζούνιορ, απόγονο του εφευρέτη της συμπυκνωμένης σούπας της Campbell, οι οποίοι ζητούν από κοινού την πώληση της εταιρείας.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020