Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Αυγ-2018 14:08

  Home Depot: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών κέρδη και πωλήσεις

  Home Depot: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών κέρδη και πωλήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα καθαρά κέρδη και οι πωλήσεις του β’ τριμήνου της Home Depot. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η μετοχή της κατέγραψε στην προσυνεδρίαση της Wall Street άνοδο 2,5%.  

  Τα καθαρά κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους του 2018 που έληξε στις 29 Ιουλίου διαμορφώθηκαν στα $3,5 δισεκατομμύρια ή $3,05 ανά μετοχή, υψηλότερα από τα $2,7 δισεκατομμύρια ή $ 2,07 το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους. Τα καθαρά κέρδη ξεπέρασαν και τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για $2,84 ανά μετοχή.  

  Τα έσοδα επίσης ενισχύθηκαν κατά 8,4% στα $30,46 δισεκατομμύρια υψηλότερα σε σχέση με τα έσοδα του αντίστοιχου περσινού χρονικού διαστήματος και υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών. 

  Παγκοσμίως οι πωλήσεις κατέγραψαν άνοδο 8% και στις ΗΠΑ 8,1%. Οι αναλυτές είχαν προβλέψει άνοδο των πωλήσεων κατά 6,6% και 6,4% αντίστοιχα. 

  Το τελευταίο χρονικό διάσημα, σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία επικεντρώνεται στην ενίσχυση της πλατφόρμας της. Όπως η ίδια είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα φέτος, για τα επόμενα πέντε χρόνια σκοπεύει να επενδύσει $1,2 δισεκατομμύρια στην εφοδιαστική της αλυσίδα προκειμένου οι online παραγγελίες να φτάνουν νωρίτερα στους καταναλωτές.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ