Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 15-Μαϊ-2018 15:23

  Ανακοίνωσαν πιστωτική κάρτα τα ΙΚΕΑ -αλλά υπάρχει μια παγίδα

  Ανακοίνωσαν πιστωτική κάρτα τα ΙΚΕΑ -αλλά υπάρχει μια παγίδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Υπάρχει πλέον νέος τρόπος να αγοράσετε την ντουλάπα Hermes, τον καναπέ Ektorp ή το χαλί Rens.

  Ο όμιλος IKEA ανακοίνωσε την πιστωτική κάρτα Ikea Visa. Θα προσφέρει επιστροφή 5% των χρημάτων σε όλες τις αγορές προϊόντων ΙΚΕΑ, συμπεριλαμβανομένων της εγκατάστασης κουζινών από την Traemand και των υπηρεσιών συναρμολόγησης στο σπίτι μέσω του TaskRabbit (που ανήκει στην IKEA).

  Αλλά οι λιγότερο συχνοί πελάτες του ΙΚΕΑ ίσως επωφεληθούν και από άλλες παροχές. Η κάρτα προσφέρει επιστροφή 3% στο γεύμα, τα λαχανικά και τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. 

  Αλλά υπάρχει μια μεγάλη μεγάλη παγίδα: η κάρτα IKEA δεν δίνει πίσω χρήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Οι επιστροφές πρέπει αναγκαστικά να εξαργυρωθούν στα ΙΚΕΑ. Επιπλέον, η κάρτα φέρει ένα αρκετά υψηλό επιτόκιο της τάξης του 21,99%. Το μέσο επιτόκιο πιστωτικών καρτών είναι 16,9$, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bankrate. 

  Στα θετικά, η πιστωτική κάρτα IKEA δεν έχει προμήθειες ή αναβαλλόμενο φόρο, ένα μοντέλο που συχνά μπερδεύει ή καθίσταται ακριβό για τους καταναλωτές. Οι νέοι κάτοχοι της κάρτας θα λάβουν επίσης ένα μπόνους 25 ευρώ στην πρώτη τους αγορά με την κάρτα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ