Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Δεκ-2017 12:05

  Αρνητική προειδοποίηση για τα κέρδη της Saga - Υποχωρεί 22% η μετοχή

  Αρνητική προειδοποίηση για τα κέρδη της Saga - Υποχωρεί 22% η μετοχή
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτώση 22% καταγράφει η μετοχή της Saga PLC καθώς η εταιρεία προειδοποίησε ότι η αύξηση των κερδών της τρέχουσας χρήσης θα είναι χαμηλότερη από αυτή του προηγουμένου έτους, λόγω των πιο δύσκολων συνθηκών στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

  Η εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών για ηλικίες άνω των 50, ανακοίνωσε πως αναμένει αύξηση 1%-2% στα υποκείμενα προ φόρων κέρδη για τη χρήση που λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2018. Στη χρήση 2017 η αύξηση ήταν της τάξης του 5,6%.

  Η Saga γνωστοποίησε ότι ενώ η ταξιδιωτική της μονάδα αναμένεται να εμφανίσει ισχυρές επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος, οι δραστηριότητες διεξαγωγής tours επηρεάστηκαν από την κατάρρευση της Monarch Airlines, που επέφερε ένα έκτακτο κόστος 2 εκατ. στερλίνων (2,7 δισ. δολάρια).

  Στόχος τώρα είναι η επίτευξη εξοικονόμησης κερδών στο χρόνο ύψους 10 εκατ. στερλίνων μετά από την αναδιοργάνωση της λειτουργικής της δομής, για την οποία θα επιβαρυνθεί με έκτακτο κόστος ύψους 4 εκατ. στερλίνων.

  Η εταιρεία τόνισε πως αναμένει τα επαναλαμβανόμενα προ φόρων για τη χρήση 2019 θα διαμορφωθούν 5% χαμηλότερα σε σχέση με το τρέχον έτος.

  Η Saga τόνισε πως αναμένει το μέρισμα να διαμορφωθεί αντίστοιχα με τις προσδοκίες.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων