Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Οκτ-2017 09:35

  Κέρδη εμφάνισε στο τρίμηνο η HSBC

  Κέρδη εμφάνισε στο τρίμηνο η HSBC
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στα κέρδη επέστρεψε η HSBC Holdings στο γ΄ τρίμηνο, καθώς ο παγκόσμιος τραπεζικός κολοσσός συνεχίζει να επωφελείται από την υψηλότερη ανάπτυξη στις τρεις βασικές δραστηριότητές του.

  Η HSBC ανακοίνωσε ότι εμφάνισε κέρδη 3,24 δισ. δολάρια έναντι των ζημιών 204 εκατ. δολαρίων με τα έσοδα να αυξάνονται 36% στα 12,98 δισ. δολάρια στη διάρκεια του τριμήνου.

  Σε προ φόρων επίπεδο, τα κέρδη της τράπεζας αυξήθηκαν στα 4,62 δισ. δολάρια από τα 843 εκατ. δολάρια πριν από ένα χρόνο.

  Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Stuart Gulliver ανακοίνωσε ότι το διεθνές δίκτυο της τράπεζας συνέχισε να εμφανίζει ισχυρή ανάπτυξη στο γ΄ τρίμηνο, και η στροφή στην Ασία οδηγεί σε υψηλότερες αποδόσεις και σε αύξηση του δανεισμού, ιδιαίτερα στο Χονγκ Κονγκ.

  Η τράπεζα ανακοίνωσε ακόμη ότι έχει ολοκληρώσει το 71% του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών ύψους 2 δισ. δολαρίων που ανακοίνωσε τον Ιούλιο.

  Επίσης, η HSBC ανακοίνωσε ότι είναι πιθανό να μεταφέρει λιγότερες από 1000 θέσεις εργασίας στο Παρίσι μετά από την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

  "Μπορεί να είναι λιγότεροι από 1000, αλλά είναι μέχρι 1000", τόνισε ο οικονομικός διευθυντής της τράπεζας, Iain Mackay

  Προηγούμενα σχόλια από υψηλόβαθμα στελέχη της HSBC είχαν δώσει έμφαση στο ότι ο αριθμός των θέσεων εργασίας που θα μετακινούνταν θα ήταν 1000.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ