Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Οκτ-2017 16:28

  Προτεραιότητα στη συμφωνία για τα δικαιώματα των πολιτών επιθυμεί να δώσει η Τ. Μέι

  Προτεραιότητα στη συμφωνία για τα δικαιώματα των πολιτών επιθυμεί να δώσει η Τ. Μέι
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Προτεραιότητα στη συμφωνία για τα δικαιώματα των πολιτών επιθυμεί να δώσει η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τερέζα Μέι, τις επόμενες εβδομάδες των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σήμερα, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής, στις Βρυξέλλες.
   
  Κατά τη διάρκεια του αποψινού δείπνου εργασίας των Ευρωπαίων ηγετών, η κ. Μέι αναμένεται να παρουσιάσει τη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία δεν είναι άλλη από την ανάγκη να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις στη δεύτερη φάση που αφορά τις μελλοντικές εμπορικές σχέσεις με την ΕΕ.
   
  "Κάνουμε απολογισμό και κοιτάμε μπροστά πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που μοιραζόμαστε όλοι στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει συνεχή συνεργασία, η οποία πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο της ισχυρής μελλοντικής εταιρικής σχέσης που θέλουμε να οικοδομήσουμε από κοινού" σημείωσε η κ. Μέι. Η Βρετανίδα πρωθυπουργός ανέφερε, επίσης, ότι θα παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ηγέτες την πρόοδο που σημειώθηκε στις διαπραγματεύσεις εξόδου. Παράλληλα, τόνισε ότι επιθυμεί να θεσπιστεί ένα "φιλόδοξο σχέδιο" τις επόμενες εβδομάδες σε τομείς προτεραιότητας, όπως π.χ. στην επίτευξη συμφωνίας για τα δικαιώματα των πολιτών.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020