Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιουν-2020 08:39

  Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σήμερα

  Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σήμερα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Των Sara Baiocco, Leonie Westhoff, Felice Simonelli

  Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση αλλαγών στην αγορά εργασίας, και κυρίως μεγάλες μεταμορφώσεις όπως η ψηφιοποίηση, η γήρανση των πληθυσμών και η κλιματική αλλαγή.

  Δεδομένης της σημασίας των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων για την οικονομία της ΕΕ και την απασχόληση, η έρευνα προσφέρει πληροφορίες για τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι επιχειρήσεις, πιθανές ευκαιρίες που προκύπτουν από δραστηριότητες αναβάθμισης καθώς και από επιλογές πολιτικής.

  Η έρευνα αυτή προετοιμάστηκε από το CEPS για την Κομισιόν -τη Γενική Διεύθυνση για την Απασχόληση, τα Κοινωνικά Ζητήματα και την Ένταξη κατόπιν αιτήματος της μονάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, μαθητείας και εκπαίδευσης ενηλίκων, υπό τη διεύθυνση δεξιοτήτων.

  © Copyright CEPS. Η μετάφραση του κειμένου έγινε από το Capital.gr. Η δημοσίευση της ελληνικής μετάφρασης δεν αποτελεί προϊόν επίσημης συνεργασίας

  Μπορείτε να δείτε το κείμενο εδώ: https://www.ceps.eu/ceps-publications/study-on-up-and-re-skilling-in-micro-and-small-enterprises/ 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ