Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Μαϊ-2020 12:20

  Συμφωνία σύνδεσης μεταξύ της ΕΕ και της Γεωργίας

  Συμφωνία σύνδεσης μεταξύ της ΕΕ και της Γεωργίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Των Michael Emerson, Tinatin Akhvlediani

  Η αξιολόγηση της ευρωπαϊκής εφαρμογής (ΕΙΑ), παρακολουθεί τη εφαρμογή της συμφωνίας σύνδεσης της ΕΕ (ΕU ΑΑ), συμπεριλαμβανομένης της DCFTA με τη Γεωργία.

  Αυτή η αξιολόγηση είναι μια επικαιροποίηση μιας προηγούμενης που δημοσιεύθηκε τον ΙΟύλιο του 2018, και ως εκ τούτου αξιολογεί την εφαρμογή της ΕUAA από τα μέσα Ιουλίου μέχρι σήμερα.

  Η ΕΙΑ δείχνει πρόοδο και παγίδες στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στη Γεωργία να τονίζει τη σημασία των επερχόμενων κοινοβουλευτικών εκλογών στην εκδημοκράτηση αυτής της χώρας της Ανατολικής Εταιρικής Συμμαχίας.

  Η ΕΙΑ αποτελείται από δύο μέρη, μια ανοιχτή ανάλυση που ετοιμάστηκε εσωτερικά από την DG EPRS και ένα briefing paper που ετοιμάστηκε εξωτερικά από το CEPS.

  Η ΕΙΑ ήταν έτοιμη να συνοδεύσει την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην δουλειά της σε σχέση με τον έλεγχο, κυρίως στο έργο της για αναφορικά με την ετήσια έκθεση προόδου της συμφωνίας σύνδεσης της ΕΕ με τη Γεωργία.

  © Copyright CEPS. Η μετάφραση του κειμένου έγινε από το Capital.gr. Η δημοσίευση της ελληνικής μετάφρασης δεν αποτελεί προϊόν επίσημης συνεργασίας

  Μπορείτε να δείτε το κείμενο εδώ: https://www.ceps.eu/ceps-publications/association-agreement-between-the-eu-and-georgia/

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ