Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 16-Φεβ-2023 09:37

    Γιατί "κρατεί" η ακρίβεια στα τρόφιμα

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Παύλος Ραβάνης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους  παραμένουν σε υψηλά επίπεδα οι τιμές τροφίμων ενώ μειώνεται ο πληθωρισμός.

    Όπως τονίζει οι τιμές ενσωματώνουν τις αυξήσεις του κόστους παραγωγής με χρονική υστέρηση από 2 έως και 3 μήνες, αφού κινούνται προς τη λιανική με τη λήξη των αποθεμάτων της κάθε παρτίδας.

    Ο ίδιος αναφέρεται και για τα νέα προγράμματα που αφορούν τους μικρομεσαίους.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ