Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Οκτ-2017 15:09

  Προτάσεις για αποτελεσματική διαχείριση των κόκκινων δάνειων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σημαντικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δάνειων κατατέθηκαν κατά την 1η ενότητα του συνεδρίου Capital+vision.

  Ο κ. Rüdiger Freiherr von Rosen, Πρόεδρος της Frankfurter Gesellschaft και πρώην Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης αναφέρθηκε στις διάφορες μεθόδους μεταβίβασης των δανείων σε εξειδικευμένα Funds και στην ανάγκη δημιουργίας αγοράς για τα δάνεια αυτά.

  Ο κ. Χαράλαμπος Γκότσης, Πρόεδρος της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στάθηκε στην προοπτική δημιουργίας bad bank και αγοράς δάνειων σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα ενω ο κ Mάριος Κολιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Alvarez & Marsal σκιαγράφησε τις κατευθυντήριες γραμμές της Ε.Ε. για την εποπτεία του τραπεζικού συστήματος και την εμπειρία του ως πρώτη εταιρεία διαχείρισης που αδειοδοτήθηκε.

  Τέλος ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank παρουσίασε την λύση της τιτλοποίησης καταγγελμένεων δανείων και διαχείριση τους από εξειδικευμένο επενδύτη την οποία και εφήρμοσε η τράπεζα

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ