Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Νοε-2021 16:44

  H Generation Y φέρνει στην Ελλάδα την πιο cutting-edge AI μηχανή αναζήτησης

  Generation Y AI
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Generation Y – International eBusiness Hub ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία του γαλλικού κολοσσού Algolia στην Ελλάδα, με την πιο cutting-edge μηχανή αναζήτησης και υπερπροσωποποιημένης εμπειρίας onsite.

  Το Algolia Site Search αποτελεί πλατφόρμα αναζήτησης περιεχομένου που δέχεται πάνω από 40 δις αναζητήσεις το μήνα, στα ηλεκτρονικά καταστήματα και web portals που έχει εγκατασταθεί. Επιτρέπει δε στις επιχειρήσεις να χτίζουν, να διαχειρίζονται και να προσφέρουν απόλυτα προσωποποιημένες αγοραστικές εμπειρίες στους πελάτες τους, βασισμένες στο περιεχόμενο προηγούμενων αναζητήσεών τους onsite. Με Intelligent Search και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι επιχειρήσεις που διαθέτουν το Algolia Site Search αυξάνουν τη μετατροπή του ενδιαφέροντος του χρήστη σε αγορά (conversion rate), κατά 30%!

  Ερευνώντας τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και έχοντας πλήρη γνώση των διαθέσιμων και πετυχημένων εργαλείων, η Generation Y προχώρησε σε αυτήν τη μεγάλη αποκλειστική συνεργασία με την Algolia για τη χώρα μας, δίνοντας τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να μεγιστοποιούν το engagement και loyalty των πελατών τους και να αυξάνεται η κερδοφορία τους.

  Η Solène Le Saout, Manager Partnerships EMEA της Algolia δήλωσε για τη συνεργασία: "Η Algolia είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τη Generation Y, προκειμένου να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των εταιρειών στη δημιουργία καλύτερων ψηφιακών εμπειριών. Η αποστολή μας είναι να διευρύνουμε περαιτέρω τα έσοδα των επιχειρήσεων και η τεχνογνωσία της Generation Y σε συνδυασμό με τη δική μας λύση, η οποία είναι η καλύτερη για αναζήτηση και ανακάλυψη, θα ωθήσουν τους πελάτες μας στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξής τους". 

  O κ. Αναστάσιος Σπανίδης, CEO & co-Founder της Generation Y, δήλωσε για αυτήν την αποκλειστικότητα: "Στη διαρκή προσπάθειά μας να προσφέρουμε τις κορυφαίες και πιο εξελιγμένες τεχνολογικά λύσεις στο χώρο του e-business, προχωρήσαμε σε αποκλειστική συνεργασία με την πανίσχυρη διεθνή πλατφόρμα της Algolia. Με τη δοκιμασμένη και καινοτόμα δυναμική της πλατφόρμας αλλά και τη συνεχιζόμενη πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, συνεχίζουμε και ενισχύουμε τη φαρέτρα μας με τα πλέον σύγχρονα και αποδοτικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ