Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Ιαν-2021 10:50

  Canon: Είστε προετοιμασμένοι για ένα μέλλον απομακρυσμένης εργασίας;

  αα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κανείς από εμάς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα τι επιφυλάσσει το μέλλον για τις επιχειρήσεις μας, αλλά με μια ρευστή παγκόσμια κατάσταση γύρω μας, είναι τώρα η ώρα να οικοδομήσουμε μόνιμα περισσότερη ευελιξία στις εργασιακές πρακτικές σας;

  Διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας με τη δημιουργία ενός ασφαλούς οργανισμού απομακρυσμένης εργασίας.

   

  Αν και το μέλλον μπορεί να μην είναι θέσφατο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η ανάγκη για ψηφιοποίηση έχει αυξηθεί ραγδαία. Αυτό σημαίνει ότι η κατοχή της σωστής τεχνολογίας και της σωστής υποδομής θα είναι το κλειδί για την επιβίωση σε ένα περιβάλλον που πρόκειται να έχει διακυμάνσεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα είναι η στιγμή να αρχίσετε να αναδιοργανώνετε την επιχείρησή σας και να ενδυναμώσετε τις ομάδες σας, επενδύοντας σε τεχνολογία και συστήματα που επιτρέπουν επαρκώς έναν πιο ευέλικτο τρόπο εργασίας.

  Αλλά πόσο έτοιμη για απομακρυσμένη εργασία ήταν η επιχείρησή σας πριν από αυτές τις απροσδόκητες παγκόσμιες αλλαγές; Και είστε, στ’ αλήθεια, έτοιμοι να αλλάξετε την οργάνωσή σας σε κάτι πιο κατάλληλο για αυτή την πιο μακροπρόθεσμη "νέα κανονικότητα"; Κάθε οργανισμός βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο ωριμότητας όσον αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Το επιχειρηματικό τοπίο όπως το γνωρίζουμε διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία υβριδικών, σύγχρονων εργασιακών περιβαλλόντων, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα εντύπων και ψηφιακών πρακτικών. 

  Έτσι, ενώ πολλές επιχειρήσεις μπορεί να μην ήταν έτοιμες, η συνεχιζόμενη κατάσταση θα αναγκάσει πολλούς να προσαρμοστούν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι μια διαδικασία περίπλοκη ή δαπανηρή. Με την ευκαιρία να επωφεληθείτε πραγματικά από μια πιο τακτική μετατόπιση σε απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό, από πού θα πρέπει να ξεκινήσετε;

  Ζητήματα για την ενεργοποίηση της πιο μακροπρόθεσμης απομακρυσμένης εργασίας

  Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε με επιτυχία την απομακρυσμένη εργασία μακροπρόθεσμα, ο οργανισμός σας θα χρειαστεί ένα οικοσύστημα που θα διευκολύνει μια προσέγγιση με ψηφιακή εποπτεία. Για να επιτευχθεί αυτό, υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί τομείς που θα πρέπει να εξετάσετε:

  1) Τεχνολογία - αναμφισβήτητα ο σημαντικότερος τομέας της εκτίμησης, οι επιλογές τεχνολογίας σας πρόκειται να είναι το σημείο όπου διακυβεύεται η οργάνωση της απομακρυσμένης εργασίας σας. Η υποδομή, οι φυσικές συσκευές και τα ψηφιακά εργαλεία που επιλέγετε για το εργατικό δυναμικό σας πρέπει να σχεδιαστούν με σύνεση.

  Και αυτό δεν σημαίνει μόνο τη μετάβαση από περιοριστικές συσκευές desktop PC σε ένα στόλο φορητών υπολογιστών. Φανταστείτε ότι εργάζεστε στο νομικό κλάδο ή στην εκπαίδευση, η ίδια η φύση της καθημερινής εργασίας σας σημαίνει ότι η πρόσβαση σε μια εταιρική συσκευή εκτύπωσης και σάρωσης θα μπορούσε να καταστεί τόσο σημαντική απαίτηση, όπως η κατοχή ενός φορητού υπολογιστή - είτε αυτό αφορά το σπίτι ή ένα χώρο συνεργασίας.

  Και μην ξεχνάτε τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη. Οι ισχυρές συνδέσεις προς το τμήμα IT σας είναι εκ των ων ουκ άνευ για να εξασφαλιστεί ότι οι κατάλληλες αναπροσαρμογές και οι ενημερωμένες εκδόσεων κώδικα εφαρμόζονται στις κατάλληλες στιγμές.

  2) Εργαλεία συνεργασίας – η αγαστή συνεργασία με την επιλεγμένη υποδομή και τις συσκευές σας αποτελούν τα εργαλεία που επιλέγετε για την επεξεργασία των κρίσιμων για την επιχείρησή σας πληροφοριών. Δεν έχει σημασία πόσο έτοιμοι  ήσασταν για συνεργασία πριν από το τρέχον περιβάλλον, ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι η ύπαρξη μιας ισχυρής λύσης διαχείρισης πληροφοριών θα γίνει ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό σε κάθε επιτυχημένο πλαίσιο απομακρυσμένης εργασίας.
    
  Εδώ οι λύσεις cloud μπορούν πραγματικά να ωφελήσουν την επιχείρησή σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο τώρα για να αναθεωρήσετε το σύστημα που έχετε επί του παρόντος εγκατεστημένο, ειδικά αν επρόκειτο για μια περίπτωση που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης - και να αναζητήσετε μια λύση που θα καλύψει όλες τις ανάγκες ροής εργασίας και την ασφάλεια σας για το χειρισμό των πληροφοριών της επιχείρησής σας.

  3) Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ εντύπου και ψηφιακού – ενώ είναι εύκολο να μιλάμε για αξιοποίηση μιας λύση cloud για να ενεργοποιήσετε μια απομακρυσμένη ομάδα εργασίας, τι γίνεται αν είστε ακόμα στις πρώτες ημέρες του ψηφιακού μετασχηματισμού σας και βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό σε διαδικασίες με διακίνηση εντύπων; Δυσκολεύεστε υπό τις συνθήκες της καραντίνας και δεν σας είναι δυνατή η πρόσβαση σε αρχεία για να ξεκινήσετε τις ψηφιακές ροές εργασίας σας;

  Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, κι έτσι δεν υπάρχει μια λύση που να ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε εξετάζοντας μια στρατηγική για να σας πάρει από όπου βρίσκεστε τώρα, στο σημείο όπου θέλετε να είστε και να προσδιορίσετε μια κατάλληλη χρονική κλίμακα. Το κλειδί είναι να μην πανικοβληθείτε και να αισθανθείτε πιεσμένοι για το χρόνο. Η πραγματικότητα είναι ότι θα πρέπει να εξισορροπήσετε την υποδομή παλαιού τύπου και το μείγμα εντύπων και ψηφιακών διαδικασιών που έχετε ήδη, οπότε εστιάστε σε αυτό που επιφέρει μια ομαλή ενσωμάτωση, όχι μια διαδικασία απότομης μετάβασης και αντικατάστασης.

  4) Παράδοση – αν λάβουμε υπόψη ότι οι πληροφορίες είναι ο παλμός κάθε επιχείρησης, τότε η ικανότητα να αξιοποιεί αποτελεσματικά τη ροή τους μέσω της εισόδου, της μεταφοράς και της πρόσβασης, είναι μια σαφής αντανάκλαση του πώς μοιάζει ένας επιτυχημένος οργανισμός. Σε μια εποχή όπου η επιχειρηματική συνέχεια είναι το κλειδί, μπορείτε να δείτε γιατί ο συνδυασμός της σωστής τεχνολογίας, των εργαλείων συνεργασίας και της παραγωγικής διαχείρισης των διαδικασιών εγγράφων είναι τόσο κρίσιμος για την επιχείρησή σας.

  Δώστε στους υπαλλήλους σας μια ισχυρή, φιλική προς το χρήστη ρύθμιση και τα κέρδη στην παραγωγικότητα και τον αντίκτυπο στα έσοδά σας θα είναι απλώς ασυναγώνιστα.

  Εργασία εξ αποστάσεως ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

  Με τόσους πολλούς άγνωστους παράγοντες ενώπιον μας, θα μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι να δούμε μια ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή στο γενικότερο κίνημα για την υιοθέτηση της απομακρυσμένης εργασίας. Και πρέπει να αναρωτηθείτε - είναι η επιχείρησή σας έτοιμη για αυτό;

  Ήρθε η ώρα να κλιμακώσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας, να εξετάσετε την στρατηγική της απομακρυσμένης εργασίας σας και να επενδύσετε στην εκπαίδευση και την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού σας, προκειμένου να προστατεύσετε την επιχείρησή σας τώρα και σε ένα απροσδιόριστο μέλλον.

  Canon Future Workspace

  Οι Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Canon παρέχουν ένα πακέτο υλικού, λογισμικού και παροχής συμβουλών all-in-one, σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στο χώρο εργασίας του μέλλοντος. Συνδυάζει τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες εκτύπωσης και μια σειρά λύσεων συνεργασίας χώρου εργασίας για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης περιεχομένου και εγγράφων και τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών όπως το ψηφιακό HR, την επεξεργασία τιμολογίων και τη διαχείριση συμβάσεων. Συνδυάζει  την αυτοματοποίηση διαδικασιών τις προηγμένες λύσεις καταγραφής και την αποδοτική συνδεσιμότητα στο cloud.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα ενός ασφαλούς απομακρυσμένου ανθρώπινου δυναμικού και μάθετε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον μετασχηματισμό της επιχείρησής σας επιτυχία στον Οδηγό Future Workspace της Canon.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ