Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 07-Αυγ-2021 10:42

  Η ετήσια Έκθεση Αειφορίας της Nissan

  Η ετήσια Έκθεση Αειφορίας της Nissan
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Nissan εξέδωσε την Έκθεση Αειφορίας για το 2021, η οποία εκδίδεται ετησίως και συνοψίζει την προσέγγιση και τις δραστηριότητες της εταιρείας που σχετίζονται με την αειφορία.

  Η Έκθεση Αειφορίας 2021 παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους ακόλουθους τομείς: περιβάλλον, κυκλοφοριακή ασφάλεια, ποικιλομορφία και ένταξη, ποιότητα, αλυσίδα εφοδιασμού, εργαζόμενοι, κοινοτική εμπλοκή, καθώς  και εταιρική διακυβέρνηση και συμμόρφωση.

  Η Nissan έχει εκδώσει έκθεση βιωσιμότητας από το 2004, με σκοπό να αυξήσει τη διαφάνεια των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Με τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών, η Nissan στοχεύει να χρησιμοποιήσει τις απόψεις τρίτων, συμβάλλοντας στη βελτίωση και στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας. Ταυτόχρονα, με την έκδοση της φετινής έκθεσης, η Nissan φιλοξένησε ένα διαδικτυακό, ανοιχτό σεμινάριο, για να ενισχύσει περαιτέρω τη διαφάνεια και τη συζήτηση για το θέμα της βιωσιμότητας.

  Η Nissan έχει τοποθετήσει εδώ και καιρό τη βιωσιμότητα στον πυρήνα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων και το 2018 ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική βιωσιμότητας, την Nissan Sustainability 2022. Η στρατηγική σκιαγραφεί τη δέσμευση της αυτοκινητοβιομηχανίας σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα, με  κριτήρια διακυβέρνησης (ESG). Παράλληλα, μέσω του μεσοπρόθεσμου περιβαλλοντικού σχεδίου δράσης, Nissan Green Program 2022, η Nissan αντιμετωπίζει την κλιματική αλλαγή, την εξάρτηση από τους πόρους, την ποιότητα του αέρα και τη λειψυδρία.

  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida, δήλωσε: "Τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Nissan προσεγγίζουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και είμαστε συνδεδεμένοι με την κοινωνία με διάφορους τρόπους. Αναμένεται να αντιμετωπίσουμε περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα, όπως η επίτευξη ουδετερότητα άνθρακα στις δραστηριότητές μας, η διατήρηση των φυσικών πόρων και εργαζόμαστε για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ανθρώπων που συνδέονται με την αλυσίδα του εφοδιασμού μας.

  "Μέσω της καινοτομίας και των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η Nissan θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται παρέχοντας προϊόντα και τεχνολογίες που εμπλουτίζουν τη ζωή των ανθρώπων, με στόχο να προσφέρουν λύσεις και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας.”

  Στο πλαίσιο του εταιρικού σκοπού της "να φέρει την καινοτομία για να εμπλουτίσει τη ζωή των ανθρώπων”, η Nissan θα συνεχίσει να συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας καθαρότερης, ασφαλέστερης και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  09:45 25/09

  Πως πρέπει να μυρίζει το εσωτερικό ενός καινούργιου αυτοκινήτου;

  Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τη Nissan που μελετά πως πρέπει να μυρίζει το εσωτερικό ενός καινούργιου αυτοκινήτου.

  11:35 24/09

  Η πρώτη νίκη της Opel πριν 100 χρόνια στην πίστα του Αvus

  Ο Fritz von Opel παίρνει την πρώτη νίκη στο ασφάλτινο σιρκουί του Βερολίνου πριν από 100 χρόνια για λογαριασμό της Opel.

  11:31 24/09

  Το πρωτότυπο και αυτόνομο Volkswagen ID. Buzz AD

  Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα θα βάλει πιλοτικά στην κυκλοφορία το ID. Buzz AD, ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα το οποίο θα κινείται αυτόνομα.

  10:35 23/09

  H Nissan δοικιμάζει διαδικασίες ανακύκλωσης ηλεκτροκινητήρων

  Η Nissan δοκιμάζει εδώ και πολλά χρόνια την ανάκτηση ενώσεων σπάνιων γαιών υψηλής καθαρότητας από τους μαγνήτες των ηλεκτροκινητήρων.

  10:13 23/09

  O Ford εμπνέεται από το... gaming

  Η Ford αξιοποιεί το gaming για να αλλάξει τον τρόπο που οραματίζεται, σχεδιάζει και δοκιμάζει τα οχήματα.

  10:48 22/09

  Leasing επαγγελματικού οχήματος: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

  H LeasePlan προσφέρει στη χώρα μας ανταγωνιστικές προσφορές καθώς και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών στον τομέα της μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων.

  10:28 22/09

  To νέο Renault Megane E-Tech Electric

  To νέο Renault Megane E-Tech Electric ενδυναμώνει την παρουσία του γαλλικού εργοστασίου στη νέα, ηλεκτρική εποχή της αυτοκίνησης.

  09:49 22/09

  Δοκιμές στην Ευρώπη για το ηλεκτρικό E-Transit

  Tο αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit της Ford ξεκινά δοκιμές με μεγάλους ευρωπαϊκούς στόλους πελατών πριν το εμπορικό του λανσάρισμα την άνοιξη του 2022.

  10:32 21/09

  Το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης Recharge της Volvo

  To νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης Recharge της Volvo προσφέρει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τώρα τα 90 χιλιόμετρα.

  10:06 21/09

  Η Nissan συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στο Μεξικό

  Η Nissan κατακτά ένα σημαντικό ορόσημο στο Μεικό στο οποίο δραστηροποιείται για έξι δεκαετίες.

  10:11 20/09

  H Ford Mustang Mach-E γίνεται... περιπολικό

  Η Ford κατασκεύασε ένα πρωτότυπο αστυνομικό όχημα με βάση την ηλεκτρική Mustang Mach-E.

  09:41 20/09

  25 χρόνια επιτυχιών για τη Skoda Octavia

  Τέσσερις γενιές, 7 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 25 χρόνια επιτυχιών για τη Skoda Octavia της νέας εποχής.

  12:49 19/09

  H Cupra θα είναι ηλεκτρική έως το 2030

  H Cupra παρουσίασε στην Έκθεση Μονάχου το ηλεκτρικό της όρμα με χρονικό ορίζοντα το 2030 και παράλληλα το πρωτόυπο UrbanRebel Concept.

  12:19 18/09

  Οι νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio "6C Villa d’Este"

  Οι Giulia και Stelvio "6C Villa d’Este" αποτελούν την πλέον κομψή έκφραση του δυναμισμού που πρεσβεύει το DNA της Alfa Romeo.

  09:49 17/09

  Πρεμιέρα για το Volkswagen ID. Life Concept

  To πρωτότυπο ID. Life της Volkswagen μας δίνει μια πρώτη γεύση για το νέο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας ID. που θα παρουσιαστεί το 2025.

  09:19 17/09

  Μαθήματα ορατότητας από την Subaru

  Η Subaru φροντίζει για την ασφάλεια των επιβάτων και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου ελαχιστοποιώντας στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της τα τυφλά σημεία.