Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Μαρ-2021 13:55

  LeasePlan: Η νέα εποχή στο leasing για κάθε επαγγελματία

  LeasePlan: Η νέα εποχή στο leasing για κάθε επαγγελματία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ADVERTORIAL 

  Σε μία εποχή όπου τα πάντα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, το leasing αυτοκινήτου έχει μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας αποτελώντας δικαίως την ιδανική, πιο σύγχρονη, ευέλικτη και πιο συμφέρουσα επιλογή για κάθε επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία. Εξελίσσοντας τους κανόνες του παιχνιδιού και βασιζόμενη στο υπάρχον μοντέλο ιδιοκτησίας επαγγελματικών οχημάτων, η LeasePlan έρχεται να απενοχοποιήσει τις υπηρεσίες μίσθωσης αυτοκινήτων συνθέτοντας μέσα από ευέλικτα προγράμματα και υπηρεσίες την πιο σύγχρονη, βιώσιμη και έξυπνη συνάμα λύση για κάθε επαγγελματία που διατηρεί τις αξίες του παρελθόντος εξελίσσοντάς τες όμως στα δεδομένα της εποχής. Και όλα αυτά με μοναδικά οφέλη και ευκολίες για όλους.

   

  Τo leasing αυτοκινήτου είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα για την ανανέωση του στόλου τους. Η υπηρεσία μίσθωσης επαγγελματικών αυτοκινήτων της LeasePlan σας βοηθά να διαχειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τον στόλο σας ώστε να παρέχετε αποτελεσματικά και αποδοτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους δικούς σας πελάτες. Τα οφέλη για κάθε διαχειριστή είναι πολλαπλά, με πρώτο την διαρκή παροχή ειδικών προσφορών για επαγγελματικά οχήματα σε συνδυασμό με μοναδικά και ανταγωνιστικά μισθώματα που τα συνοδεύουν. Πλέον, δεν χρειάζεται να αγοράσετε το επαγγελματικό σας όχημα, αλλά να το μισθώσετε καταβάλλοντας ένα σταθερό, μειωμένο μίσθωμα και απολαμβάνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης του ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας. 

  pin

   

  Με το leasing αυτοκινήτου αποκτάτε το προνόμιο της μεγάλης ευελιξίας στην επιλογή του μοντέλου που καλύπτει της ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, σε συνδυασμό ασφαλώς με τον εξοπλισμό και τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οχήματος. Ταυτόχρονα, τα αυτοκίνητα leasing σας απαλλάσσουν από δαπάνες χρήσης που θα είχε κανείς σε περίπτωση αγοράς του αυτοκινήτου. Ξεχάστε δια παντώς λοιπόν  το κόστος που συνδέεται με τα τέλη κυκλοφορίας, τη μικτή ασφάλεια, τη συντήρηση και την αλλαγή ελαστικών, καθώς όλα αυτά περιλαμβάνονται ήδη στο μηνιαίο μίσθωμα του εκμισθωτή. Με πιο απλά λόγια, με το leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου κάθε επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας απολαμβάνει σταθερότητα στο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσεται από έκτακτες δαπάνες που σχετίζονται με όλα τα παραπάνω, αλλά και με έξοδα που συνδέονται με μηχανικές βλάβες ή ατυχήματα. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίζετε εύκολα και με τον πιο αποτελεσματικό για εσάς τρόπο τα έξοδα της επιχείρησής σας, επιμερίζοντάς τις δαπάνες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  pin

   

  Επιπλέον, το leasing ενός επαγγελματικού οχήματος δεν απαιτεί την διάθεση και εκταμίευση του συνολικού ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά του αυτοκινήτου, κάτι που ενισχύει την ρευστότητα της επιχείρησής σας. Επιπρόσθετα, μισθώνοντας ένα LCV δεν έχετε στο ενεργητικό του ισολογισμού της εταιρείας σας το όχημα που χρησιμοποιείτε, ενώ επιπλέον οφέλη προκύπτουν και από τον συμψηφισμό του ΦΠΑ που πρέπει να αποδώσετε.

  Ειδικότερα για το leasing μίσθωσης εταιρικού επιβατικού αυτοκινήτου μηδενικών εκπομπών με μέγιστη Λιανική Τιμή Προ Φόρων έως 40.000 ευρώ, χορηγείται στην επιχείρηση δυνατότητα έκπτωσης του μισθώματος από τα ακαθάριστα έσοδά της προσαυξημένης κατά ποσοστό 50% και για το υπερβάλλον ποσό κατά ποσοστό 25%). Τα αντίστοιχα ποσοστά για αυτοκίνητα χαμηλών ρύπων έως 50 γρ. CO2/χλμ (υβριδικά) είναι 30% και για το υπερβάλλον ποσό 15%. 

  pin

   

  Ότι κι αν συμβεί, ένα επαγγελματικό όχημα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, καθώς η LeasePlan σας προσφέρει ανά πάσα στιγμή ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Πέραν των παραπάνω, το leasing αυτοκινήτου σας λύνει τα χέρια επιτρέποντας τη χρήση  εταιρικών οχημάτων χωρίς την δαπανηρή διαδικασία της διαχείρισης του στόλου.

  Με το leasing αυτοκινήτου της LeasePlan σας δίνεται επίσης η δυνατότητα χρήσης ενός ολοκαίνουργιου επαγγελματικού αυτοκινήτου, το οποίο μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε 4 με 5 ή ακόμα και 6 χρόνια, χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες, γεγονός που σημαίνει ότι ο στόλος των LCV ανανεώνεται τακτικά, ενώ ο οδηγός έχει πάντα στη διάθεσή του ένα τεχνολογικά σύγχρονο όχημα με υψηλά στάνταρ ασφαλείας.

  pin

   

  Στο ερώτημα λοιπόν "αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος ή leasing", η LeasePlan σας καλεί να μην… μείνετε στο παρελθόν και εξελίσσοντας τους κανόνες της επιχείρησής σας να επιλέξετε εύκολα, γρήγορα και με τους πιο ευνοϊκούς όρους το LCV που καλύπτει πλήρως τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Γιατί με το leasing προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση της αδιάλειπτης διαθεσιμότητας των επαγγελματικών οχημάτων για απροβλημάτιστη και ξέγνοιαστη χρήση με τους πιο ευνοϊκούς για εσάς όρους.

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:19 14/04

  Η Yokohama δοκιμάζει ελαστικά σε εσωτερικές επιφάνειες πάγου

  Η Yokohama ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία μιας νέας μονάδας στην εσωτερική εγκατάσταση του κέντρο της στο Χοκάιντο.

  16:18 14/04

  Carsharing ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Αμβούργο από την VW

  Η δυνατότητα κοινής χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξεκίνησε στο Αμβούργο πριν μερικούς μήνες και αποτελεί τμήμα της στρατηγικής της Volkswagen.

  16:10 14/04

  H Ford χτίζει έναν καλύτερο κόσμο

  Θέλοντας να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τις μελλοντικές γενιές.

  15:49 13/04

  Tο Jeep Gladiator ήρθε στη Ελλάδα

  Ένα πανίσχυρο pick-up με DNA από το σύμβολο των εκτός δρόμου οχημάτων, το Jeep Wrangler.

  15:43 13/04

  H νέα γκάμα των LCV μοντέλων της Renault

  Παρουσιάζει τα νέα Kangoo Van και Express Van, καθώς και τα νέα Trafic Kombi και Spaceclass.

  15:38 13/04

  Το πρώτο ηλεκτρικό MINI σε ρόλο Safety Car στην Formula E

  Εμπνευσμένο από την JCW.

  16:37 12/04

  EVziiin©: Η έξυπνη πλατφόρμα για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων τώρα και στην Ελλάδα

  Η καινοτόμα εφαρμογή EVziiin© έρχεται να διαμορφώσει ένα προηγμένο δίκτυο φόρτισης με περισσότερα από 95.000 σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  16:30 12/04

  H Kia παρουσιάζει το ηλεκτρικό EV6

  Αυτονομία, μηδενικές εκπομπές, εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 800V και ελκυστικό στυλ.

  16:22 12/04

  Πρεμιέρα για το Lexus LF-Z Electrified

  Το LF-Z Electrified δίνει μία πρώτη εικόνα από το μέλλον της Lexus.

  22:13 09/04

  Ο Opel παρουσιάζει τον Universal Charger για εύκολη φόρτιση

  Το Universal Charger (καλώδιο φόρτισης πολλαπλών επιλογών σύνδεσης) συνδυάζει τις λειτουργίες των καλωδίων "Mode 2" και "Mode 3" με διάφορους αντάπτορες σε μία συσκευή.

  20:53 09/04

  Σχεδιάζοντας το νέο Honda HR-V e:HEV

  Η επόμενη γενιά του αποκλειστικά υβριδικού Honda HR-V e:HEV είναι το αποτέλεσμα μιας ευρείας επαναξιολόγησης της νοοτροπίας των σύγχρονων καταναλωτών.

  20:45 09/04

  O έξυπνος καθρέπτης της Ford

  Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία οθόνη υψηλής ανάλυσης που προβάλλει μία πανοραμική εικόνα την περιοχής πίσω από το οχημα.

  16:31 08/04

  Volvo: Ηλεκτρική ενέργεια κατά 90% από ΑΠΕ για τα εργοστάσιά της

  Το εργοστάσιο της Volvo στo Ντακίνγκ της Κίνας τροφοδοτείται τώρα κατά 100% με κλιματικά ουδέτερη ηλεκτρική ενέργεια.

  16:24 08/04

  Παραγωγή 300.000 μονάδων για το νέο Opel Corsa

  Το νέο Corsa παραμένει η "εγγύηση επιτυχίας" για την Opel.