Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Ιουν-2020 13:00

  Fiat All-Inclusive

  Fiat All-Inclusive
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καλύπτοντας σε απόλυτο βαθμό τις ιδιαιτερότητες που συνοδεύουν την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η Fiat, δημιούργησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα All-Inclusive, έτσι ώστε να προσφέρει ένα σχεδόν καινούργιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, με ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα επιτρέπουν  στον υποψήφιο αγοραστή να απολαμβάνει το ίδιο επίπεδο σιγουριάς, όπως και στην περίπτωση που θα αγόραζε ένα ολοκαίνουργιο όχημα.

  Στόχος του Fiat All-Inclusive, είναι να εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες ενός δυνητικού αγοραστή παρέχοντας πλήρη προστασία αξίας, εγγύησης, χρηματοδότησης, χιλιομέτρων, προέλευσης και υγιεινής απαντώντας σε σαφή τρόπο στα σημαντικότερα ερωτήματα όπως:

  Πόσο παλιό μεταχειρισμένο θα πρέπει να πάρω;

  Τα αυτοκίνητα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Fiat All-Inclusive είναι μόλις ενός έτους (2019) με περιορισμένο αριθμό χιλιομέτρων (<19.000), προσφέροντας μεγάλο χρονικό ορίζοντα χρήσης στον κάτοχο.

  Έχει εγγύηση το μεταχειρισμένο μου αυτοκίνητο;

  Με το Fiat All-Inclusive τα αυτοκίνητα απολαμβάνουν πλήρη εργοστασιακή εγγύηση Fiat , αλλά και οδική βοήθεια μέχρι το 2024! Η συγκεκριμένη παροχή είναι μάλιστα μεταβιβάσιμη σε περίπτωση που ο αγοραστής αποφασίσει να πουλήσει το αυτοκίνητο, αποτελώντας ένα επιπλέον στοιχείο προστιθέμενης αξίας του οχήματος.  

  Συμφέρει να πάρω το μεταχειρισμένο μου αυτοκίνητο με χρηματοδότηση;

  Ενώ συνήθως η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με χρηματοδότηση συνεπάγεται υψηλό επιτόκιο, μέσω της FCA Bank το πρόγραμμα Fiat All-Inclusive προσφέρει χρηματοδότησης με επιτόκιο μόλις 7,95%, σημαντικά χαμηλότερο από τον ισχύοντα μέσο όρο της αγοράς. Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει την αποπληρωμή της 1ης δόσης από το 2021.    

  Παράλληλα σε κάθε περίπτωση αποκτά ένα αυτοκίνητο με πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας για ολόκληρο το 2020, καθιστώντας την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος Fiat αποκλειστικά από το επίσημο δίκτυο διανομέων, εξαιρετικά συμφέρουσα.

  Έχει συντηρηθεί σωστά το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θέλω να αγοράσω;

  Κάθε αυτοκίνητο του προγράμματος All-Inclusive έχει συντηρηθεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές, έχει σφραγισμένο βιβλίο service με βεβαίωση χιλιομέτρων, ενώ προ της παράδοσης θα έχει πραγματοποιηθεί και το service για το 2020 έτσι ώστε ο αγοραστής να μην χρειαστεί περαιτέρω συντήρηση για έναν ολόκληρο χρόνο.

  Πως μπορώ να διασφαλίσω τα πραγματικά χιλιόμετρα του μεταχειρισμένου μου αυτοκινήτου;

  Με το Fiat All-Inclusive ο αγοραστής παραλαμβάνει το σφραγισμένο Βιβλίο συντήρησης από τον επίσημο διανομέα με βεβαίωση χιλιομέτρων και 1ης ταξινόμησης του οχήματος στην Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι ασφαλής για την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα που έχει ήδη το επιλεγμένο μεταχειρισμένο όχημα.

  Πόσο καλά έχει καθαριστεί το μεταχειρισμένο μου αυτοκίνητο;

  Πριν την παράδοση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο νέο του ιδιοκτήτη, το πρόγραμμα Fiat All-Inclusive περιλαμβάνει διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης των εξωτερικών επιφανειών και της καμπίνας του αυτοκινήτου. Κατά την παράδοση ο αγοραστής παραλαμβάνει και την αντίστοιχη βεβαίωση απολύμανσης για να είναι σίγουρος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

  Διαθέτοντας όλα τα παραπάνω, συναρτήσει και της χαμηλότερης τιμής στην αγορά, το πρόγραμμα Fiat All-Inclusive, εκπληρώνει όλες τις προσδοκίες ενός υποψήφιου αγοραστή ειδικά σε μια περίοδο που η ανάγκη εύρεσης ενός ασφαλούς, οικονομικού αλλά και ατομικού μέσου μετακίνησης έγινε επιτακτικότερη από ποτέ άλλοτε.

  Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ενημερωτική σελίδα στο site της Fiat στον παρακάτω  σύνδεσμο:

  FIAT All-Inclusive

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  21:39 14/05

  H Cupra μεταφέρει το DNA στη θάλασσα

  Η αντισυμβατική μάρκα και η De Antonio Yachts παρουσίασαν το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας.

  21:36 14/05

  To BMW Group και η Ford επενδύουν στις solid state μπαταρίες

  Η Solid Power, κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία solid state μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα, ανακοίνωσε μία επένδυση ύψους 130 εκατομμυρίων δολαρίων, με τις εταιρείες BMW Group, Ford Motor Company...

  21:31 14/05

  Η ηχητική φιλοσοφία της Audi για ακουστική αρμονία

  Για την Audi, ο ήχος του ηχοσυστήματος είναι από τα κεντρικά χαρακτηριστικά της ποιότητας. Πρέπει να είναι φυσικός, υψηλής πιστότητας και απόλυτα προσαρμοσμένος σε κάθε μοντέλο.

  22:36 13/05

  O Pep Guardiola στους "ρυθμούς" του Nissan Leaf

  Όπως εκδηλώνει το πάθος του για τη δουλειά του στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Pep Guardiola αποκαλύπτει τον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες του από την επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων.

  22:07 13/05

  Νέος κινητήρας για το Seat Leon

  Η οικογένεια Seat Leon μεγαλώνει, ενισχύοντας τη γκάμα κινητήρων της με περισσότερο χαρακτήρα και προσωπικότητα.

  21:46 13/05

  Συνεργασία Volvo και NVIDIA

  Η Volvo επεκτείνει τη συνεργασία της με την NVIDIA προκειμένου να κάνει χρήση της NVIDIA DRIVE Orin στα μοντέλα επόμενης γενιάς.

  10:59 13/05

  Πρεμιέρα για τη νέα Skoda Fabia

  Η Skoda αποκάλυψε την ολοκαίνουργια Fabia, στην τέταρτη πλέον γενιά της, σχεδόν 22 χρόνια μετά το ντεμπούτο του μοντέλου.

  21:11 12/05

  Η μόδα στα χρώματα των αυτοκινήτων και η Mazda

  Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς σε ένα αυτοκίνητο είναι το χρώμα του – στη συνέχεια ακολουθεί το σχήμα, η σχεδίαση και οι λεπτομέρειες.

  21:10 12/05

  Προ των πυλών το νέο Jeep Wrangler 4xe

  Το Plug-in Hybrid Wrangler 4xe, η εξηλεκτρισμένη έκδοση του θρυλικού μοντέλου της της Jeep, βρίσκεται προ των πυλών και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

  15:53 11/05

  Το κυκλικό επιχειρηματικό μοντέλο της Volvo

  Στοχεύει να εξοικονομεί 1 δισεκατομμύριο κορώνες Σουηδίας (SEK) σε ετήσια βάση και να ελαττώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 2,5 εκατομμύρια τόνους ετησίως από το 2025.

  15:50 11/05

  Ανανέωση για το Skoda Kodiaq

  Στην Ελλάδα, το νέο Skoda Kodiaq αναμένεται το φθινόπωρο, με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής να ανακοινώνονται πιο κοντά στο λανσάρισμα του μοντέλου.

  15:45 11/05

  H Honda αποκαλύπτει το νέο HRV e:HEV

  Το νέο HR-V e:HEV υιοθετεί την προηγμένη υβριδική τεχνολογία με δύο ηλεκτροκινητήρες της Honda, που πετυχαίνει ένα συνδυασμό αποδοτικής λειτουργίας και άμεσης απόκρισης.

  19:21 10/05

  H Volkswagen αποκαλύπτει το νέο ID.4 GTX

  Ένα all-rounder SUV, το οποίο είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων της μάρκας που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας ID.

  19:17 10/05

  Νέες πρωτοβουλίες και στόχοι για την Honda

  Θα αγωνιστεί να οδηγήσει τις εξελίξεις που θα συντελεστούν στους τομείς της κινητικότητας, των μονάδων ισχύος, της ενέργειας και της ρομποτικής.

  19:14 10/05

  Ford: Άλμα πωλήσεων στο πρώτο τρίμηνο

  Η Ford κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Ελλάδα κατά 70,7% σε σχέση με τα επίπεδα της αντίστοιχης περιόδου του 2020.