Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Σεπ-2019 13:00

  Nέος Executive Vice-President SEAT for Purchasing

  Nέος Executive Vice-President SEAT for Purchasing
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Alfonso Sancha (Mainz Γερμανία, 1965) διορίστηκε νέος Executive Vice- president for Purchasing της SEAT και θα αναλάβει τα καθήκοντα του την 1η Σεπτεμβρίου. Αντικαθιστά τον Klaus Ziegler, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο οποίος θα αναλάβει Επικεφαλής Αγορών για συστήματα συνδεσιμότητας, ηλεκτρονικής κινητικότητας και υποβοήθησης οδηγού για τον Όμιλο Volkswagen σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο  Sancha κατείχε συναφείς διεθνείς θέσεις στον Όμιλο Volkswagen, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Vice-president for Purchasing at Volkswagen Group China και Head of Purchasing of metal parts at the Volkswagen Group, μέχρι σήμερα.

  Το στέλεχος προσχωρεί στην εταιρεία σε μια εποχή που ο τoμέας Purchasing έχει αυξημένη βαρύτητα για τον Όμιλο Volkswagen. Μεταξύ των στόχων του, ο Sancha πρόκειται να αναπτύξει την ηλεκτρική στρατηγική της SEAT στο τμήμα Αγορών. Στόχος του είναι επίσης να ενισχύσει την ηγετική θέση της SEAT στη Βόρεια Αφρική, όπου η εταιρία κατέχει κορυφαίες σχέσεις με τους προμηθευτές στην περιοχή καθώς και στην Κίνα, όπου η SEAT είναι παρούσα στο πλαίσιο της κοινοπραξίας μεταξύ Volkswagen Group China και της JAC. Ομοίως, πρόκειται επίσης να δώσει πρόσθετη δυναμική σε έναν τομέα, όπου το 2018 διαχειρίστηκαν 7.137 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 5,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (6,558 δισ. ευρώ). Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο όγκος των αγορών που διαχειρίζεται η SEAT αυξήθηκε κατά 23,2%.

  Επιπλέον, η SEAT ήταν επιφορτισμένη με το συντονισμό των γενικών αγοραπωλησιών του Ομίλου Volkswagen από το 2017 στην Ιβηρική Χερσόνησο για όλες τις προμήθειες που δεν σχετίζονται άμεσα με οχήματα, με στόχο τον εντοπισμό συνεργειών και τη συμβολή στη βελτιστοποίηση του κόστους.

  Ο Alfonso Sancha εργάστηκε εκτενώς στον Όμιλο Volkswagen, όπου προηγουμένως είχε αναλάβει ευθύνες στους τομείς των εξωτερικών Αγορών και νέων projects. Με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει, ανέλαβε συναφείς θέσεις στη Γερμανία, το Μεξικό και την Κίνα, όπου από  το 2011 έως το 2014 διετέλεσε Executive Vice-president for Purchasing at Volkswagen Group China. Μέχρι να ενταχθεί στη SEAT το Σεπτέμβριο, ο Sancha ήταν Head of Purchasing of metal parts για ολόκληρο τον Όμιλο Volkswagen.

  "Η μακρά πορεία του Alfonso Sancha στον τομέα των αγορών, στον όμιλο Volkswagen και σε στρατηγικά έργα και αγορές για τη SEAT, όπως η Κίνα, θα είναι καθοριστική για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων της εταιρείας και την ενίσχυση των αποτελεσμάτων που έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ένα στέλεχος από την Ισπανία, με εκτεταμένη διεθνή εμπειρία, στην εκτελεστική επιτροπή SEAT", τόνισε ο πρόεδρος της SEAT Luca de Meo.

  Ο προκάτοχός του Klaus Ziegler μετακινείται στον Όμιλο Volkswagen ως Head of Purchasing για συστήματα συνδεσιμότητας, ηλεκτρονικής κινητικότητας και υποβοήθησης οδηγού μετά από  σχεδόν πέντε χρόνια ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής SEAT. "Ο Klaus Ziegler αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στη διαχείριση του δικτύου προμηθευτών για την επιθετική προϊοντική στρατηγική που ξεκινήσαμε από το 2016 και συνέβαλε στην επιτυχή υλοποίηση βασικών έργων όπως η διαχείριση των γενικών αγορών στην Ιβηρική Χερσόνησο και την προβολή της μάρκας στη Βόρεια Αφρική", δήλωσε ο de Meo.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:06 07/08

  Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

  Δοκιμάζουμε την μαγική νέα Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ η οποία διαθέτει τον ισχυρότερο δίλιτρο κινητήρα παραγωγής αλλά και εθιστική οδική συμπεριφορά.

  08:40 05/08

  Κάτω από τη βάση στη ψηφιακή εποχή οι ελληνικές εταιρείες

  Άγνωστες έννοιες η ψηφιακή διαχείριση αποθεμάτων και οι ηλεκτρονικές πωλήσεις.

  09:20 04/08

  Renault Captur 1.3 TCe 130 Ps DYNAMIC

  Δοκιμάζουμε το νέο Renault Captur στην έκδοση βενζίνης με 130 άλογα και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

  16:15 03/08

  BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE

  H νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 οκτανίων, με 98 οκτάνια και τεχνολογία ACTIVE, αποτελεί την "super" επιλογή.

  09:02 03/08

  EQ Power: Η Mercedes-Benz συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των plug-in hybrid μοντέλων της

  Η Mercedes-Benz συνεχίζει να εξελίσσει τη γκάμα των μοντέλων plug-in hybrid με περισσότερα από 20 μοντέλα.

  17:03 31/07

  Mercedes-Benz GLE 300d 4MATIC

  Δοκιμάζουμε την GLE της Mercedes-Benz με τις πληθωρικές διαστάσεις αλλά και δίλιτρο κινητήρα πετρελαίου!

  12:08 31/07

  Kia & Nadal μαζί και για την επόμενη πενταετία

  Η διαδραστική προπόνηση συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση της πενταετούς επέκτασης συνεργασίας του Nadal ως παγκόσμιου πρεσβευτή της Kia