Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Μαϊ-2019 20:47

  H Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Mazda είναι μια πολύ αγαπητή μάρκα στο ελληνικό κοινό και η απουσία επίσημης αντιπροσώπευσης τα τελευταία χρόνια, πονούσε. Ακόμα περισσότερο όταν βλέπαμε την λαμπρή πρόοδο της μάρκας σε ολόκληρη την γκάμα μοντέλων της. Σήμερα ήταν μια ιστορική μέρα μιας και μέσω του ομίλου Συγγελίδη η μάρκα επιστρέφει στην Ελλάδα. Στην παρουσίαση έδωσαν το παρόν υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας.

  mazdaΤην εκδήλωση άνοιξε ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe ο οποίος έδωσε την εικόνα της μάρκας, η οποία έχει αλλάξει σε επίπεδο φιλοσοφίας, σε σύγκριση με το παρελθόν προσφέροντας συνολικά μια ανώτερη εμπειρία. Ο κ. Jo Stenuit, Design Director εξήγησε τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας ενώ ο κ.Hajime Seikaku, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, παρουσίασε τη φιλοσοφία της μάρκας σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε πως ο όμιλος θα κάνει ότι χρειάζεται για να αποκτήσει η μάρκα την θέση που της αξίζει. Σύντομα θα παρουσιαστεί στην Αθήνα ένα κατάστημα-πρότυπο ενώ η εμπειρία του πελάτη θα φτάσει σε νέο επίπεδο.

  mazdaΑπό εκεί και πέρα υπάρχει αυτή την στιγμή ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Κομοτηνή, Ξάνθη και Πτολεμαΐδα, ενώ οι λιανικές πωλήσεις της πλήρους γκάμας θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου.

  Δημήτρης Χατζητόλιος

  mazda

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ