Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Απρ-2019 13:11

  Mitsubishi: Νέα στρατηγική συνεργασία

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις εταιρείες Curious Ahead και Unlimited επέλεξε ο Όμιλος Σαρακάκη, κατόπιν κλειστού spec, ως στρατηγικούς συνεργάτες για το σύνολο της επικοινωνίας της Mitsubishi Motors.

  Συγκεκριμένα, η Curious Ahead αναλαμβάνει όλη την digital στρατηγική και επικοινωνία της μάρκας καθώς και τη δημιουργία (social rich content) και διαχείριση του οικοσυστήματος των Social Media αλλά και όλου του Performance Marketing με στοχευμένες digital Media καμπάνιες.

  Η Unlimited είναι υπεύθυνη για το concept, δημιουργικό σχεδιασμό και υλοποίηση των επικοινωνιακών υλικών σε όλο το φάσμα της Above & Below the line επικοινωνίας του brand.

  Βασικός στόχος των δύο εταιρειών είναι η ενδυνάμωση του Brand Name Mitsubishi Motors ώστε να αναδειχθεί η κληρονομιά του, η τεχνολογική του υπεροχή αλλά και οι αξίες που αντανακλούν το μέλλον της μάρκας δημιουργώντας νέες οδηγικές εμπειρίες.

  H κα Μαρία Κατσαρέα, Δ/τρια Μάρκετινγκ του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, δηλώνει για τη συνεργασία: "Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την Curious Ahead & Unlimited ως στρατηγικούς συνεργάτες στην Mitsubishi Motors. Μέσα από ένα δύσκολο spec ξεχώρισαν για την πελατοκεντρική στρατηγική τους και την διαφορετική προσέγγιση στο digital. Ήδη τα πρώτα δείγματα δουλειάς τους ξεπερνούν τις προσδοκίες μας και δικαιώνουν στο έπακρο την επιλογή μας."

  mitsubishi"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στην Curious Ahead για την απόκτηση της Mitsubishi Motors”, δηλώνει η Τάνια Γιακουμάκη, Γενική Διευθύντρια της εταιρίας. "Όλοι μαζί δουλέψαμε με πάθος, μεράκι και πάνω απ’ όλα στρατηγική για να αντιμετωπίσουμε με ουσία ένα μεγάλο challenge και τα καταφέραμε!".

  H Ελίνα Καραγιάννη, Γενική Διευθύντρια της Unlimited, συμπληρώνει: "Είναι χαρά μας να δημιουργήσουμε και να υπηρετήσουμε τη νέα στρατηγική του brand Mitsubishi στην Ελληνική αγορά, μέσα από τις 360ο υπηρεσίες μας. Καλή μας επιτυχία!"

  Λίγα λόγια για τις εταιρείες:

  Η Curious Ahead παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital σε εταιρείες και φορείς, χαράζοντας τη στρατηγική τους πορεία σε ένα μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον. Διαθέτει όλη την εξειδίκευση που χρειάζεται στις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες, φέρνοντας προστιθέμενη αξία, καινοτομία και απτά αποτελέσματα.

  Η Unlimited παρέχει ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες δημιουργώντας concept και επικοινωνιακές πλατφόρμες σε above και below the line επίπεδο, υπηρετώντας τη στρατηγική τοποθέτηση του πελάτη.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ