Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Απρ-2019 14:07

  Ασφάλειες : Ψάχνεις τις καλύτερες τιμές & μοναδικές υπηρεσίες;

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι νέες τεχνολογίες και η επανάσταση στην χρήση κινητών τηλεφώνων έχει επηρεάσει σχεδόν όλους τους τομείς δραστηριότητας. Πόσο όμως έχει αυτό επηρεάσει το χώρο των ασφαλειών; Πόσο έχει ωφεληθεί ο καταναλωτής από αυτή την τεχνολογική επανάσταση;

  Οι διαδικτυακές πλατφόρμες που προσφέρουν πολλαπλές επιλογές ασφαλιστικών προτάσεων και χαμηλές τιμές στον καταναλωτή έχουν πάρει σημαντικό κομμάτι της αγοράς και οι εκτιμήσεις λένε ότι αυτό το ποσοστό αυξάνει συνεχώς. Ασφάλειες αυτοκινήτου ή μηχανής είναι πια πολύ εύκολο να γίνουν σε λίγα λεπτά, προσφέρουν πολλές επιλογές και άμεση σύγκριση των καλύψεων ώστε να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του, με ασφάλεια, από τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο και με χαμηλό κόστος.

  Είναι όμως αυτό αρκετό; Είναι η δυνατότητα να βρει ο καταναλωτής ασφάλεια για το αυτοκίνητό του λίγα ευρώ πιο φθηνά αυτό που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα;

  Μια νέα εταιρία διαδικτυακής ασφάλισης έρχεται να προτείνει την επόμενη μέρα στον ασφαλιστικό κλάδο. Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες που δίνουν στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και δίνουν σύγχρονες λύσεις και συνολικό έλεγχο στα συμβόλαιά του.

  insuranceΗ Flexinsurance αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα ασφαλειών (www.flexinsurance.gr) που προσφέρει χαμηλές τιμές από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και επιπλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργεί προσωπικό λογαριασμό στον οποίο ο καταναλωτής έχει εύκολη πρόσβαση με ένα κλικ από τον υπολογιστή του ή το κινητό του τηλέφωνο.

  Με μια ματιά έχει συγκεντρωμένα όλα του τα συμβόλαια από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, με ημερομηνίες λήξης για το καθένα και όλα τα σημαντικά έγγραφα όπως συμβόλαιο, την άδεια κυκλοφορίας για ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα, δίπλωμα, συμβόλαια κατοικίας, υγείας και ζωής καθώς και πολλά άλλα. Ουσιαστικά είναι ένας έξυπνος και πάντα διαθέσιμος ασφαλιστικός σύμβουλος με ένα κλικ στο κινητό σου. Για να μην ψάχνεις.

  Επιπρόσθετα ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ομαδικό λογαριασμό όπου μπορεί να έχει τα συμβόλαια των αγαπημένων του όπως του/της συζύγου, των γονέων και των παιδιών του. Όλα τα παραπάνω εύκολα, άμεσα και οργανωμένα. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξει για τηλέφωνα σε περίπτωση ανάγκης, όπως την φροντίδα ατυχήματος αφού περιλαμβάνονται με ταχείες κλήσεις ανάλογα με το συμβόλαιο και την εταιρία που έχει.

  insuranceΈξυπνες ειδοποιήσεις σε ενημερώνουν για την ανανέωση του συμβολαίου σου και για τον έλεγχο ΚΤΕΟ ή για την κάρτα καυσαερίων για να μην ξεχάσεις και πληρώσεις πρόστιμα άδικα.

  Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με απλή και κατανοητή παρουσίαση των αποτελεσμάτων σύγκρισης, των καλύψεων αλλά και σύντομη-ουσιαστική παρουσίαση των ασφαλιστικών εταιριών που θα επιλέξεις να εμπιστευθείς. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να βρεις τι σε συμφέρει.

  Για να μάθεις περισσότερα μπες στο www.flexinsurance.gr

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ