Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Ιαν-2019 13:00

  Leasing: Μύθοι και πραγματικότητα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Όλοι έχουμε έναν γνωστό που δουλεύει σε εταιρία και έχει αυτοκίνητο με χρονομίσθωση ή όπως συνηθίζουμε να λέμε,αυτοκίνητο με leasing. Έχει ένα αυτοκίνητο για το οποίο η μόνη του υποχρέωση είναι να βάζει καύσιμο! Επιπρόσθετα οδηγεί ένα αυτοκίνητο καινούργιο που σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια παθητική και ενεργητική στον δρόμο και ταυτόχρονα γεμάτο σύγχρονες τεχνολογίες που κάνουν την οδήγηση πολύ πιο ευχάριστη. Κάπου εδώ υπάρχει ένας μύθος. Πρέπει λοιπόν να ξέρουμε ότι η παροχή αυτοκινήτου μέσω Leasing αφορά και τους ιδιώτες και όχι μόνο τους επαγγελματίες. Η Avis μας δείχνει τον δρόμο σε αυτό τον τομέα. Έτσι ο καθένας έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει τη δική του Avis Leasing προσφορά, σε τιμές οι οποίες είναι εξαιρετικά προσιτές και οικονομικές, με βάση τα χρήματα που θέλει να ξοδέψει!

  AvisΜας δίνεται έτσι η δυνατότητα να απαλλαγούμε από την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου. Οικονομοτεχνικά αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για εμάς. Με το Leasing το μόνο που απαιτείται είναι η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος μιας και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η εταιρία. Έτσι πλέον δεν έχουμε να ασχολούμαστε με δαπάνες χρήσης, Service, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ελαστικά, ζημιές και πολλά άλλα. Ξέρετε λοιπόν από την πρώτη μέρα το ακριβές ποσό που θα σας στοιχίζει το αυτοκίνητο μηνιαίως, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις με απρόβλεπτα έξοδα, όπως συμβαίνει με την ιδιοκτησία.

  AvisΑκόμη, με την ιδιοκτησία η αξία του αυτοκινήτου σταδιακά φθίνει, με αποτέλεσμα το αρχικό μας κεφάλαιο να εξανεμίζεται όσο περνούν τα χρόνια. Το Avis Leasing δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 με 5 χρόνια (με διαθέσιμα τα νεότερα μοντέλα της αγοράς) ή ακόμη και να προβεί στην εξαγορά του αυτοκινήτου με την λήξη της σύμβασης, εάν αυτό επιθυμεί. Έτσι δεν έχει στον δρόμο ένα κεφάλαιο που συνεχώς συρρικνώνεται.

  AvisΤο Leasing έχει εξελιχθεί και σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα δελεαστικό. Αφορά και τους ιδιώτες και αυτό που μένει είναι να επιλέξετε μια σωστή εταιρία να συνεργαστείτε. Θα πρέπει να εξετάσετε το κύρος που διαθέτει, το τεχνικό επίπεδο των στελεχών της, την θέση της στην αγορά αλλά και τις παροχές που σας προσφέρει το συμβόλαιο (προαιρετικές και μη). Η Avis είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο με εξαιρετικές συστάσεις αλλά και ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες των πελατών. Τρανή απόδειξη οι Avis Leasing προσφορές, που ανανεώνονται συνεχώς στο site, για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου.

  Η ζωή σας μπορεί να γίνει απλούστερη. Στις all inclusive υπηρεσίες που μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά στην ζωή μας (π.χ. ρεύμα/Internet/TV), έρχεται η Avis να προσθέσει και το αυτοκίνητο. Η μέρα που η μόνη σας έγνοια θα είναι το καύσιμο, τελικά είναι πολύ κοντά!

  Avis

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ