Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Αυγ-2018 13:00

  Άμορφη μάζα σιδερικών έγιναν 68 αυτοκίνητα πολυτελείας (vid.)

  Άμορφη μάζα σιδερικών έγιναν 68 αυτοκίνητα πολυτελείας (vid.)
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte συνθλίβει άλλα 68 αυτοκίνητα πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένων Lamborghini, Porsche, BMW και Skyline.

  Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Rodrigo Duterte, δεν θέλει να υπάρχουν λαθραία αυτοκίνητα πολυτελείας στη χώρα του. Στην πραγματικότητα, έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του για τη συντριβή κάθε αυτοκινήτου πολυτελείας που μπορεί να βρεθεί ότι εισήχθη με παράνομα μέσα στη χώρα. Πιο πρόσφατα, ο Duterte διέταξε την καταστροφή 68 παράνομα εισαγόμενων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στη χώρα.

  Φυσικά, η καταστροφή των οχημάτων δεν έμεινε μόνο στη σύνθλιψη των αυτοκινήτων. Η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να το κάνει λίγο πιο θεατρικό, με τον Πρόεδρο Duterte να παρακολουθεί από κοντά την καταστροφή φορώντας γυαλιά ασφαλείας και κράνος ασφαλείας.

  Τα τοπικά μέσα βιντεοσκόπησαν το Duterte να περπατάει γύρω από τα πολυτελή οχήματα που επρόκειτο να καταστρέψει και ενώ δεν χαμογέλασε ούτε λεπτό στην κάμερα, μάλλον χαμογελούσε από μέσα του. Αντί να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικό όχημα που καταστρέφει αυτοκίνητα, εκείνοι πίσω από τη μαζική δολοφονία χρησιμοποίησαν μια τεράστια μπουλντόζα για να σκαρφαλώσει πάνω στα οχήματα! Αυτό μπορεί να ήταν τελείως περιττό, αλλά το μήνυμα εστάλη στους μελλοντικούς παραβάτες.

  Ένας μεγάλος αριθμός ιδιαίτερα επιθυμητών οχημάτων συνθλίβονται. Πιο συγκεκριμένα, υπήρχε μια γκρι Lamborghini Gallardo, τουλάχιστον πέντε Porsche 911, μια Ford Mustang, πολυάριθμες BMW, ένα Nissan Skyline και πολλά άλλα. Αυτή η μάζα σιδερικών πριν γίνει κομφετί άγγιζε τα 5,89 εκατομμύρια δολάρια με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

  Ενώ ο Duterte προφανώς πιστεύει ότι η συντριβή παράνομα εισαγόμενων οχημάτων είναι το καταλληλότερο μάθημα που μπορεί να δώσει και σε μελλοντικούς παραβάτες, δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι η καλύτερη πορεία δράσης. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση θα μπορούσε να τα δημοπρατήσει σε εξωτερικούς αγοραστές και εκμεταλλευτεί το εισπραχθέν ποσό. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να ανακυκλώσει διάφορα κομμάτια των αυτοκινήτων και να χρησιμοποιήσει τα υλικά σε κατασκευαστικά έργα σε ολόκληρη τη χώρα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ