Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Δεκ-2017 13:00

  O Rubbens Barrichello λυγίζει (vid.)

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αυτό συνέβη όταν ο 15χρονος Eduardo Barrichello, γιος του πρώην οδηγού της F1 Rubens Barrichello, πήρε τον μπαμπά του για έναν γύρο με αγωνιστικό αυτοκίνητο.

  Από το 2012, ο Rubens αγωνίζεται στο βραζιλιάνικο Stock Car, όπου κέρδισε το πρωτάθλημα το 2014.

  Ο γιος του, Eduardo, τα τελευταία χρόνια ακολουθεί τα βήματα του Rubens και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσει ένα αγωνιστικό Stock Car V8 που τρέχει στη σειρά βραζιλιάνικων αυτοκινήτων τουρισμού.

  Ο Barrichello ήταν πάντα ένας από τους πιο συναισθηματικούς οδηγούς της F1, αλλά βλέποντάς τον να ξεσπάει σε δάκρυα δίπλα στο γιο του καθώς οδηγεί στην πίστα, μας γέννησε ιδιαίτερα συναισθήματα.

  Δυστυχώς δεν μιλάμε πορτογαλικά, αλλά ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε τη μετάφραση, ξεκινώντας από το 13:48: "Φίλε, ποτέ δεν έχω συγκινηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου, ορκίζομαι στο Θεό. Συγχαρητήρια. Ποτέ δε σκέφτηκα ότι όταν σου έδωσα το kart σου όταν ήσουν 6, θα ήθελες να το κάνεις αυτό."

  "Φίλε, αν δεν φορούσα ζώνη ασφαλείας θα είχα πέσει έξω από το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν θα κερδίσεις κάτι, αλλά οδηγείς σα διάολος! Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα ζήσει ποτέ μου μια ανάλογη ημέρα, ορκίζομαι στο Θεό, δεν ξέρω από πού να αρχίσω."

  [Έξω από το αυτοκίνητο] "Συγχαρητήρια, όπως είπα, αν πρόκειται να τα καταφέρεις (ως οδηγός αγώνων) ή όχι, εξαρτάται από εσένα."

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ