Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Αυγ-2016 11:29

  Πως να βρεις το σωστό αυτοκίνητο; Από το spotawheel.gr

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Πως να βρεις το σωστό αυτοκίνητο; Από το spotawheel.gr

  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε έρευνά της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων συνηθίζουν να ελέγχουν τα αυτοκίνητα που μεταπουλάνε ψάχνοντας κυρίως για φθορές στο εξωτερικό ή το εσωτερικό.

  Δεύτερο στη λίστα ελέγχου τους είναι ο κινητήρας και τα έγγραφα, ενώ πολύ πιο κάτω έρχεται ο έλεγχος χιλιομέτρων, το βιβλίο service και τελευταίο, το ιστορικό ατυχημάτων. 

  Πόσα από αυτά όμως αποκαλύπτονται ως έχουν στον καταναλωτή πριν προβεί σε μια αγορά;
   
  Στην ίδια έρευνα, 1 στους 4 δήλωσαν ότι αντιμετώπισαν αθέμιτες πρακτικές από εμπόρους κατά την αγορά ενώ πάνω από το 40% των βλαβών που εμφανίστηκαν, ήταν μέσα στον πρώτο μήνα ιδιοκτησίας.

  Σαφώς, το ότι δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στο βιβλίο service, τη μηχανική κατάσταση και το ιστορικό του αυτοκινήτου, συντελεί και στο να πάρεις μια απόφαση με αυξημένο ρίσκο.
   
  Όχι όμως με τη Spotawheel, την μόνη εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που ελέγχει τα πάντα και στα παρουσιάζει γραπτώς!

  Στη Spotawheel δίνουν ιδιαίτερη βάση σε όλα τα παραπάνω: Ελέγχουν το βιβλία service εξονυχιστικά, τα έγγραφα, το ιστορικό ατυχημάτων και διασταυρώνουν τα χιλιόμετρα με 5 διαφορετικούς τρόπους. Μέσω του λεπτομερούς ελέγχου 180 σημείων της Spotmechanic, επιβεβαιώνουν την κατάσταση και το κατά πόσο ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλές. Όλη αυτή η διαδικασία θέλει ώρες και παθιασμένους ανθρώπους για να γίνει σωστά! 

  Θα καταλάβεις την ενέργεια που βάζουν στην πιστοποίηση μόνο αν συμπληρώσεις την φόρμα πώλησης του αυτοκινήτου σου και δεις από κοντά όλο τον έλεγχο, δωρεάν και χωρίς να μετακινηθείς! Ο μηχανικός έρχεται όπου του πεις για να το ελέγξει την ώρα που θα του πεις, ενώ μετέπειτα αναλαμβάνουν όλα τα διαδικαστικά της πώλησης.

  Η πιθανότητα όμως να "περάσει" ένα αυτοκίνητό από τους ελέγχους της Spotawheel είναι μικρή, περίπου 5%.

  Μόλις 1 στα 20 αυτοκίνητα από όσα ελέγχονται μπαίνει στο www.spotawheel.gr ή ακόμα πιο απλά: μόνο τα καλύτερα. Τα κριτήριά τους είναι αυστηρά γιατί ο στόχος είναι να αποτελέσουν ένα τόσο αξιόπιστο μέσο που θα μπορείς να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο online χωρίς να ανησυχείς για τίποτα. Γι'αυτό εξάλλου για κάθε αυτοκίνητο δίνουν 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο!

  Στο online showroom της Spotawheel θα βρεις "premium" αυτοκίνητα για όλα τα βαλάντια, ασχέτως αν είναι μικρά, μεγάλα, Ιαπωνικά ή Γερμανικά. Το καθένα έχει ελεγχθεί λεπτομερώς και αποτελεί την αφρόκρεμα της κατηγορίας τους, ενώ συνοδεύεται από πολύμηνη εγγύηση. Μπορείς ακόμα να τους πεις για το αυτοκίνητο θες να αγοράσεις αν δεν το έχουν ήδη διαθέσιμο: Θα ακολουθήσουν την ίδια ακριβώς διαδικασία για να σου βρουν ένα μικρό (ή μεγάλο) διαμάντι!

  Βρείτε τους στο www.spotawheel.gr

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ