Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Σεπ-2015 10:59

  Το πιο "γρήγορο" μεταπτυχιακό

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Είναι πραγματικά υπέροχο να μαθαίνεις πως στα εκπαιδευτικά ιδρύματα υπάρχει όρεξη για νέα πράγματα, διάθεση για νέες προκλήσεις. Από εκεί ξεκινούν όλα και αν το εκπαιδευτικό σύστημα νοσεί τότε νοσεί και η πρόοδος.

  Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει το μοναδικό στην Ελλάδα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αντικείμενο "Σχεδίαση και Κατασκευή Συστημάτων Αγωνιστικών Οχημάτων". Τα μαθήματα εστιάζουν κατά κύριο λόγο σε τρεις βασικούς άξονες: CAD/CAM/CNC, δομικό σχεδιασμό κατασκευών, κινητήρες και υβριδική τεχνολογία.

  teiΣτόχος εκτός από την εξειδίκευση που παρέχει για τα συστήματα που αποτελούν ή υποστηρίζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων πάνω σε ευρύτερα αντικείμενα τεχνολογικού ενδιαφέροντος Μηχανολόγου Μηχανικού, όπως της τεχνολογίας υλικών, της σχεδίασης σε παραμετρικά προγράμματα CAD, του σχεδιασμού μηχανών εσωτερικής καύσης, της κατασκευής με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και συναρμολόγησης (CAM/CNC, τρισδιάστατη εκτύπωση & ρομποτικά συστήματα), της δυναμικής ανάλυσης και της αεροδυναμικής σχεδίασης.

  Η διάρκεια των σπουδών για πλήρη φοίτηση είναι τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα ή έξι για μερική. Αναλυτική περιγραφή και λεπτομέρειες που αφορούν το πρόγραμμα, δίνονται στην σελίδα msc.mech.teiste.gr. Ερωτήσεις και διευκρινήσεις δίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση msc_mec@teiste.gr. Εκεί γίνονται ηλεκτρονικά και οι αιτήσεις συμμετοχής.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ