Intralot: Εκ νέου κάλυψη από Piraeus Securities

Πέμπτη, 20-Νοε-2008 18:37

Σε εκ νέου κάλυψη για τη μετοχή της Intralot με σύσταση «outperform» και τιμή-στόχο στα 6,50 ευρώ προχώρησε η Piraeus Securities, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου και τίτλο «Jackpot». 

«Η Intralot είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις αλλαγές στη δυναμική παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών και να δρέψει τους καρπούς της διεθνούς της παρουσίας» αναφέρει η χρηματιστηριακή η οποία συμπληρώνει «ο όμιλος έχει επιτύχει αξιοθαύμαστη διεθνή παρουσία κατά τη διάρκεια των 4 τελευταίων ετών, βάζοντας πόδι σε περισσότερες από 45 χώρες».
 
Με βάση την τρέχουσα τιμή και τις εκτιμήσεις της Piraeus Securities η μετοχή διαπραγματεύεται 6,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2008 με discount 32,9% σε σχέση με τις διεθνείς ομοειδείς επιχειρήσεις.