Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Ιουν-2023 17:57

  Σε επίπεδα υψηλού όλων των εποχών η μετοχή της Apple

  Παραγωγή και ζήτηση... θολώνουν τη λάμψη της Apple
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι μετοχές της Apple βρίσκονται καθ' οδόν για να κλείσουν σε υψηλό ρεκόρ τη Δευτέρα, καθώς η εταιρεία πλησιάζει στο επόμενο στάδιο του ταξιδιού της ως κινητήρια δύναμη στον τομέα consumer-electronics. 

  Οι μετοχές της Apple σημείωσαν κέρδη άνω του 1,6%, φθάνοντας τα 183,75 δολάρια, στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Δευτέρας. Η μετοχή πρέπει να τερματίσει πάνω από το επίπεδο κλεισίματος των 182,01 δολαρίων που πέτυχε στις 3 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου να καταγράψει ένα νέο υψηλό κλεισίματος όλων των εποχών. Έχει ήδη διαπραγματευτεί έως και 183,86 τη Δευτέρα, ξεπερνώντας το ενδοημερήσιο επίπεδο ρεκόρ των 182,94 δολαρίων, το οποίο είχε οριστεί στις 4 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς Dow Jones.

  Ο γίγαντας των smartphone έχει ξεπεράσει πολλά από την τελευταία φορά που δημοσίευσε ένα ρεκόρ κλεισίματος, μεταξύ των οποίων είναι διαρκείς προκλήσεις στην προσφορά που σχετίζονται με την πανδημία και τις πιέσεις δαπανών που επηρεάζουν τη βάση των πελατών του. Ωστόσο, η Wall Street φαίνεται αρκετά άνετα με την ικανότητα της Apple να ευδοκιμεί σε μια εποχή αυστηρών καταναλωτικών προϋπολογισμών, με έναν αναλυτή να σκέφτεται μετά την τελευταία αναφορά κερδών της εταιρείας ότι τα iPhone που κοστίζουν 1.000 δολάρια ή περισσότερο έχουν γίνει μια βασική αγορά.

  Υπάρχει επίσης εκκολαπτόμενη αισιοδοξία για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της Apple. Η εταιρεία αναμένεται να κάνει προεπισκόπηση ενός ακουστικού εικονικής πραγματικότητας στην εκδήλωση προγραμματιστών WWDC τη Δευτέρα, μπαίνοντας σε μια κατηγορία που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να έχει παρουσία με κανέναν τρόπο. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ