Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Ιαν-2022 18:07

  Το ενημερωτικό δελτίο της Inrakat για την ΑΜΚ ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

  Το ενημερωτικό δελτίο της Inrakat για την ΑΜΚ ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Intrakat για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή του συνεδρίαση. 

  Ειδικότερα, ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας "ΙNTRAKΑΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ" για τη δημόσια προσφορά έως 27.027.028 νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και συνολικά αντληθέντα κεφάλαια ύψους έως €51.351.353,20, και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  Παράλληλα, το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε και τη  χορήγηση άδειας λειτουργίας στην εταιρία "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ" για τη λειτουργία της ως Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΑΕΔΟΕΕ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 2 του ν. 4209/2013 όπως ισχύει.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ