Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Μαϊ-2021 16:51

  Η αύξηση ζήτησης του Dogecoin οδήγησε σε κατάρρευση συστήματος στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο της Ινδίας

  Η αύξηση ζήτησης του Dogecoin οδήγησε σε κατάρρευση συστήματος στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο της Ινδίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια ξαφνική άνοδος του όγκου συναλλαγών του Dogecoin έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Ινδίας να δυσκολεύεται, καθώς οι χρήστες άρχισαν τα παράπονα στα κοινωνικά μέσα, αναφέροντας καθυστερήσεις συναλλαγών και πληρωμών. Το WazirX, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει τους μεγαλύτερους όγκους συναλλαγών στην Ινδία, με τη σειρά του κατηγόρησε την εκθετική αύξηση του ενδιαφέροντος για τα κρυπτονομίσματα, πιο πρόσφατα, του Dogecoin.

  Η αξία του Dogecoin έχει αυξηθεί από τα 0,002 σεντς πριν από ένα χρόνο στο ποσό ρεκόρ των 0,65 δολαρίων στις 5 Μαΐου. Η αγοραία αξία του αυξήθηκε πάνω από 270 φορές στα 85 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του Coinmarketcap.com. Το άλμα, μερικοί λένε, έρχεται λόγω της επικείμενης εμφάνισης στο Saturday Night Live του Elon Musk. Ο Musk έχει κάνει συχνά tweet για το Dogecoin, ωθώντας σε εκτίναξη της τιμής του.

  Αυτό, σύμφωνα με τον Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της WazirX, Nischal Shetty, προκάλεσε κατάρρευση των συστημάτων και της εφαρμογής για κινητά, καθώς η ξαφνική αύξηση των όγκων θεωρήθηκε εσφαλμένα ως απειλή.

  "Βλέπουμε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών καθημερινά όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, τους ενεργούς χρήστες και την κυκλοφορία στο WazirX. Στις 4 Μαΐου, ένα από τα συστήματά μας -σχετικά με την ανίχνευση υψηλής επισκεψιμότητας- το χαρακτήρισε εσφαλμένα ως απειλή και άρχισε να αποκλείει τα αιτήματα", είπε. 

  Νέοι χρήστες, ενεργοί traders και όγκος συναλλαγών έχουν αυξηθεί 300% από τον Ιανουάριο είπε.

  "Η άνοδος των τιμών του Dogecoin ήταν τόσο τεράστια που προκάλεσε την πτώση μιας εταιρείας 10ετών όπως η Robinhood", είπε. "Το WazirX είναι μια εταιρεία τριών ετών, και εκτός από εμάς, κανένα άλλο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στην Ινδία δεν έχει δει ποτέ τέτοιου είδους κίνηση".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ