Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Δεκ-2020 13:06

  Ρεκόρ συμμετοχής στο 18ο συνέδριο του ΣΕΔ

  Ρεκόρ συμμετοχής στο 18ο συνέδριο του ΣΕΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ρεκόρ συμμετοχής σημείωσε το 18ο Συνέδριο του ΣΕΔ, το οποίο έγινε μέσω διαδικτύου, και μεταδόθηκε από την πλατφόρμα Webex, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020.

  Με περισσότερους από 800 συμμετέχοντες, το Συνέδριο "δοκίμασε τις αντοχές της πλατφόρμας Webex”, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης.

  Το Συνέδριο ήταν συνέχεια της ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ, που έγινε με τον ίδιο τρόπο στις 9 Οκτωβρίου 2020 και ήταν αφιερωμένη στην Εταιρική Διακυβέρνηση και στο νέο νόμο 4706/2020, που ψηφίσθηκε το Καλοκαίρι από τη Βουλή, μετά από πρόταση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Από εφέτος η Προσυνεδριακή Ημερίδα, καθιερώνεται να γίνεται κάθε χρόνο, πριν το ετήσιο Συνέδριο του ΣΕΔ, με αποκλειστικό θέμα την Εταιρική Διακυβέρνηση και την εφαρμογή του νέου νόμου, από τις εισηγμένες εταιρείες.

  Το υψηλό επίπεδο των ομιλιών και των τοποθετήσεων, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του Συνεδρίου, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Συνέδρων καθ’ όλη του τη διάρκεια. Η Προστασία του Περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα, το Χρηματιστήριο Ενέργειας, οι προοπτικές του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς γενικότερα, αλλά και το Πρόγραμμα παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων 2020, ήταν τα κυριότερα θέματα αυτού του Συνεδρίου, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι ωφέλησε σε μεγάλο βαθμό όσους το παρακολούθησαν.  

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ