Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Ιουλ-2020 12:18

  Σε υψηλό τεσσάρων μηνών το ευρώ εν μέσω αισιοδοξίας για την επίτευξη συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής

  Σε υψηλό τεσσάρων μηνών το ευρώ εν μέσω αισιοδοξίας για την επίτευξη συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετά από ένα τριήμερο σκληρών διαπραγματεύσεων οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται πως θα καταλήξουν σε συμφωνία ωστόσο παραμένουν τα αρκετά εμπόδιο σχετικά με το προτεινόμενο ποσό των 750 εκατ. ευρώ που θα βοηθήσει την Ευρώπη να αντιμετωπίσει την χειρότερη ύφεση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με το Reuters. 

  To ευρώ έναντι του δολαρίου καταγράφει άνοδο 0,27% στο 1,1456 και όπως σημειώνει το πρακτορείο βρίσκεται σε υψηλό τεσσάρων μηνών. 

  Η Jane Foley ανώτερη στον τομέα των νομισμάτων της Robobank δήλωσε ότι το νόμισμα δεν θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί πάνω από τα 1,1460 δολάρια γεγονός που σημαίνει πως χρειάζεται μεγαλύτερη ώθηση για να ξεπεράσει το σημείο αντίστασης. 

  "Υπάρχουν κάποια καλά νέα ήδη στην τιμή. Αλλά φαίνεται πως σήμερα το πρωί αγωνίζεται να διατηρηθεί πάνω από το επίπεδο των 1,1460 δολαρίων" δήλωσε και συμπλήρωσε πως από τον Μάιο περίπου υπάρχει μια βελτίωση στο ευρώ. 

  Το γεγονός πως η Σύνοδος Κορυφής δεν ολοκληρώθηκε μέσα στις προγραμματισμένες δύο ημέρες και συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα δείχνει ότι οι ηγέτες θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να διατηρήσουν την ενότητα στην ευρωζώνη, σχολιάζει η Foley. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ