ΕΧΑΕ: Νέα τιμή-στόχος στα 20,50 ευρώ από Euroxx
Τετάρτη, 01-Αυγ-2007 16:53
Στα 20,50 ευρώ (από τα 19,10 ευρώ πριν) αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Euroxx σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Αυγούστου και τίτλο "Καλύτερα του αναμενόμενου αποτελεσμάτα β΄ τριμήνου, παραμένει ωστόσο μια equalweight περίπτωση".
Αναφερόμενη στα μεγέθη β΄ τριμήνου της ΕΧΑΕ η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι κινήθηκαν οριακά υψηλότερα των προβλέψεών της σε επίπεδο κερδών λόγω των χαμηλότερων του αναμενόμενου εκτάκτων εξόδων (στα 0,4 εκατ. ευρώ έναντι εκτιμήσεων για 1,1 εκατ. ευρώ) λόγω της μετεγκατάστασης στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του ομίλου.
Η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι προχώρησε σε αναθεώρηση των προβλέψεών της προκειμένου να συμπεριλάβει τις τάσεις που εμφάνισε η ΕΧΑΕ στο β΄ τρίμηνο του έτους σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά και με στόχο να συμπεριλάβει την καλύτερη του αναμενόμενου επίδοση όσον αφορά τον όγκο τον Ιούλιο.