Τιτάν: Στα 40 ευρώ "κόβει" την τιμή-στόχο η HSBC
Τετάρτη, 01-Αυγ-2007 13:44
Χαμηλότερη τιμή-στόχο στα 40 ευρώ (από τα 47,3 ευρώ προηγουμένως) θέτει η HSBC για τη μετοχή της Τιτάν σε έκθεσή της με ημερομηνία 1 Αυγούστου όπου διατηρεί τη σύσταση "neutral" για τον τίτλο.
Ο οίκος εκτιμά ότι οι πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά την περιοχή Lake Belt της Φλόριντα ενισχύσει την αβεβαιότητα ενώ την ίδια στιγμή μειώνει και την ορατότητα. "Αναμένουμε αυξημένη μεταβλήτοτητα στη μετοχή μεσοπρόθεσμα λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει γύρω από την εξέλιξη της διαδικασίας" αναφέρει ο οίκος.
Επιπλέον σημειώνει "αναθεωρήσαμε το μοντέλο μας για την Τιτάν ούτως ώστε να λάβουμε υπόψη τα εξής: ένα σχετικά αισιόδοξο σενάριο όσον αφορά τις επιδράσεις από τις εξελίξεις γύρω από το Lake Belt στις καθετοποιημένες δραστηριότητες του ομίλου στην Φλόριντα, την πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεων για τα κέρδη από τις δραστηριότητες της Τιτάν στην Αμερική ύστερα από τα "αδύναμα" μεγέθη β΄ τριμήνου, το "αδύναμο" δολάριο έναντι του ευρώ, τις πρόσφατες εξαγορές του ομίλου στις ΗΠΑ, την οριακή αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων σε άλλες περιφερειακές δραστηριότητες.