Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Αυγ-2018 15:32

  Απώλειες για την Wall Street "δείχνουν" τα futures

  Απώλειες για την Wall Street "δείχνουν" τα futures
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτωτικά κινούνται τα futures της Wall Street με τις ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων να παραμένουν στο επίκεντρο του επενδυτικού κοινού. 

  Συγκεκριμένα, προσυνεδριακά, τα futures του Dow Jones καταγράφουν οριακή πτώση  0,01%, τα futures του S&P υποχωρούν κατά 0,03% και αυτά του τεχνολογικού δείκτη Nasdaq ακολουθούν πτωτική πορεία κατά 0,17%. 

  Το βλέμμα των επενδυτών εξακολουθεί και σήμερα να είναι στραμμένο στην Τesla. Υπενθυμίζεται πως η μετοχή της εταιρείας μετά της άρση της αναστολής της διαπραγμάτευσης, έκλεισε χθες με κέρδη 11%. 

  Στα εταιρικά αποτελέσματα της ημέρας, τα καθαρά κέρδη της Michael Kors αυξήθηκαν σε 186,4 εκατ. δολάρια ή 1,22 δολάρια ανά μετοχή το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου από τα 125,5 εκατ. δολάρια ή  80 σεντς ανά μετοχή την ίδια περίοδο πέρυσι. Mετά τα καλύτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα η μετοχή της εταιρείας πώλησης πολυτελών ειδών στις προσυνεδριακές συναλλαγές ενισχύθηκε κατά 3%. 

  Ζημιές 52,48 εκατ. δολαρίων ή 23 σεντς ανά μετοχή, έναντι των ζημιών 696,02 εκατ. δολαρίων ή 3,12 δολαρίων ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο ανακοίνωσε η Endo International. Η μετοχή της στις προσυνεδριακές συναλλαγές ενισχύθηκε κατά 16,3% καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε αποτελέσματα β΄ τριμήνου που ήταν καλύτερα των προσδοκιών, ενώ αναβάθμισε και τις εκτιμήσεις για το 2018.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ