Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Νοε-2017 14:42

  Credit Suisse: Οι 8 μετοχές "number-one top picks" που θα ξεχωρίσουν το 2018

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Credit Suisse: Οι 8 μετοχές "number-one top picks" που θα ξεχωρίσουν το 2018

  Η Credit Suisse έστειλε στους πελάτες της μία updated λίστα με τις οκτώ νέες αγαπημένες μετοχές των αναλυτών της για το επόμενο 12άμηνο, τις "number-one top picks" όπως τις ονομάζει. Όπως εξηγεί η τράπεζα, αν και αυτή δεν αποτελεί ακόμα την επίσημη λίστα για το 2018 αφού απομένουν ακόμη σχεδόν 60 ημέρες έως την αρχή του νέου έτους, ωστόσο εάν τα πράγματα δεν αλλάξουν δραματικά στις αγορές το υπόλοιπο του 2017, αυτές οι οκτώ μετοχές θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για υπεραποδόσεις.

  Η First Data Corp. είναι η πρώτη νέα προσθήκη στη λίστα των αγαπημένων της Credit Suisse, στην οποία δίνει σύσταση Outperform. Η τιμή στόχος των 21 δολαρίων της δίνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 22.5%.

  H HCA Healthcare Inc. είναι η δεύτερη προσθήκη στην λίστα number-one top picks, ως ηγετικό play στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη που αναμένεται να σημειώσει η ζήτηση για υπηρεσίες υγείας. Η τιμή-στόχος 95 δολαρίων υποδηλώνει περιθώρια ανόδου της τάξης του 24%.

  Η Mondelez International της οποίας το 60% των πωλήσεων προέρχονται από τις αναπτυσσόμενες αγορές, είναι το τρίτο σε σειρά νέο "νούμερο ένα" της Credit Suisse, με τιμή-στόχο τα 48 δολάρια η οποία δίνει περιθώρια ανόδου 17% και μερισματική απόδοση 2,1%.

  Η UnitedHealth Group Inc., το επόμενο number-one top pick, έχει τιμή-στόχο τα 233 δολάρια και περθώριο ανόδου 10% με μερισματική απόδοση 1,4%.

  Η eBay Inc. αναβαθμίστηκε επίσης στην λίστα των αγαπημένων της Credit Suisse και η τιμή-στόχος των 44 δολαρίων υποδηλώνει άνοδο της τάξης του 17,3%.p

  Η μετοχή της Lam Research Corp. ακολουθεί και η Credit Suisse δίνει τιμή-στόχο τα 245 δολάρια, η οποία δίνει περιθώριο ανόδου 18%, ενώ η μερισματική της απόδοση διαμορφώνεται στο 0,9%.

  Η Starwood Property Trust Inc. επίσης αναβαθμίστηκε από την Credit Suisse στην λίστα των  number-one top picks. Η τιμή-στόχος των 25 δολαρίων δίνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 16%, ωστόσο η εντυπωσιακή μερισματική της απόδοση που διαμορφώνεται στο 9% "ανεβάζει" ακόμη περισσότερο και στο 25% την εκτιμώμενη απόδοσή της.

  Τέλος, η Vertex Pharmaceuticals Inc. είναι η όγδοη προσθήκη από την Credit Suisse, με τιμή-στόχο τα 195 δολάρια, γεγονός που υποδηλώνει περιθώρια ανόδου της τάξης του 30% από τα τρέχοντα επίπεδα.

  Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Credit Suisse τονίζει συγκεκριμένα στους πελάτες της να μην χρησιμοποιήσουν αυτές τις κορυφαίες επιλογές ως χαρτοφυλάκια, επειδή υπάρχει μια κυλιόμενη λίστα κορυφαίων επιλογών ανά πάσα στιγμή. Κάθε ένας από τους αναλυτές της εντοπίζει και κατατάσσει έως και τρεις κορυφαίες επιλογές μετοχών βάσει των προοπτικών για τους επόμενους έξι έως 12 μήνες και η επικρατούσα επιλογή είναι η καλύτερη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που δημοσιεύεται η λίστα.

  Ελευθερία Κούρταλη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων