Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Οκτ-2017 21:58

  Μικρά κέρδη για το αργό

  Μικρά κέρδη για το αργό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με μικρά κέρδη ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Δευτέρας το πετρέλαιο καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να αξιολογούν την κατάσταση στο Ιράκ αλλά και το βαθμό συμμόρφωσης των μελών του ΟΠΕΚ στους στόχους της συμφωνίας για τον περιορισμό της παραγωγής.

  Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Δεκεμβρίου κέρδισε μόλις 6 cents τερματίζοντας τις συναλλαγές στα 51,90 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

  Στο Βόρειο Ιράκ οι εξαγωγές πετρελαίου μέσω του αγωγού προς το Ceyhan της Τουρκίας παραμένουν κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα. Ο ιρακινός στρατός ενεπλάκη σε μάχες με Κούρδους μαχητές σε τμήματα της επαρχίας του Κιρκούκ όπου βρίσκονται μεγάλες πετρελαιοπηγές αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες για τις προμήθειες από την περιοχή.

  Στο μεταξύ, ο ΟΠΕΚ και άλλες πετρελαιοπαραγωγοί χώρες επανέλαβαν ότι όλες οι επιλογές για την επανεξισορρόπηση της αγοράς παραμένουν στο τραπέζι. Την ίδια στιγμή, ο βαθμός συμμόρφωσης με τις περικοπές ήταν στο 120% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με την κοινή επιτροπή παρακολούθησης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ