Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Μαϊ-2016 15:51

  Τα εταιρικά αποτελέσματα ωθούν χαμηλότερα τα futures της Wall Street

  Τα εταιρικά αποτελέσματα ωθούν χαμηλότερα τα futures της Wall Street
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αρνητικό έδαφος κινούνται τα futures της Wall Street, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσαν η Walt Disney και η Staples επιβαρύνουν επενδυτικό αίσθημα.

  Ειδικότερα, η προσυνεδριακή "βουτιά" της μετοχής της Disney προμηνύει πιέσεις στον Dow Jones που παράλληλα με τον S&P 500, γνώρισαν χθες τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη των τελευταίων δύο μηνών (περί το 1,3% για τους δύο δείκτες), καθώς έλαβαν ώθηση από το "άλμα" 2,8% του αργού.

  Τα futures του βιομηχανικού Dow Jones υποχωρούν κατά 0,18%, ενώ τα futures του S&P 500 σημειώνουν πτώση 0,11% και τα futures του τεχνολογικού Nasdaq καταγράφουν απώλειες 0,07%.

  Στο "μέτωπο" των επιχειρήσεων, η Walt Disney (-5,05%) προσυνεδριακά βρίσκεται στον "πάτο" του Dow, μετά τα κατώτερα των προβλέψεων αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το β' τρίμηνο χρήσης.

  Στον S&P 500, τώρα, τις χειρότερες επιδόσεις καταγράφει η Staples (-15,25%), στον "απόηχο" της είδησης  ότι ματαιώθηκε η προτεινόμενη συγχώνευση με την Office Depot. Στην άλλη άκρη και με τη μεγαλύτερη προσυνεδριακή άνοδο στον S&P, η Electronic Arts ενισχύεται κατά 8,46%, καθώς τα αποτελέσματα της εταιρείας απεδείχθησαν καλύτερα των εκτιμήσεων. 

  Χαμηλότερα κατά 7,81% διαμορφώνεται, εν τω μεταξύ, στις προσυνεδριακές συναλλαγές, η μετοχή της Macy’s, μετά την πτώση των κερδών της που ώθησε την εταιρεία στην υποβάθμιση των προβλέψεών της για το 2016. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ