Jumbo: Ανεβάζουν τον πήχη P&K Sec, Citigroup
Πέμπτη, 24-Μαϊ-2007 14:53
Στην αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo προχώρησαν τόσο η P&K Securities όσο και η Citigroup σε σημερινές τους εκθέσεις με κοινό τίτλο "Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα 9μήνου".
P&K Sec: Αυξάνει την τιμή-στόχο στα 29 ευρώ, διατηρεί "overweight".
Σημαντικά υψηλότερη τιμή-στόχο της τάξης των 29 ευρώ έναντι των 22,5 ευρώ προηγουμένως έθεσε η P&K Securities για τη μετοχή της Jumbo, όπως προκύπτει από σχετική έκθεση με ημερομηνία 24 Μαΐου και τίτλο "Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα 9μήνου", όπου διατηρεί τη σύσταση "overweight".
Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως οι πωλήσεις του εννεαμήνου χρήσης βελτιώθηκαν κατά 29% στα 269 εκατ. ευρώ, με το μέγεθος να αποδεικνύεται ανάλογο των αρχικών εκτιμήσεων της P&K. Παράλληλα, ανώτερα των προβλέψεων της χρηματιστηριακής υπήρξαν τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων που ενισχύθηκαν 35% (κατά 2,9% πάνω από τις εκτιμήσεις), καθώς και τα καθαρά κέρδη που σημείωσαν άνοδο 47% στα 50 εκατ. ευρώ (2,5% άνω των εκτιμήσεων).
Citigroup: Υψηλότερη τιμή-στόχος τα 30 ευρώ, "buy"
Παράλληλα, σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 30 ευρώ από 23,2 ευρώ προηγουμένως προέβη η Citigroup, σύμφωνα με σημερινή έκθεση της όπου θέτει τη σύσταση "buy". Ο αμερικανικός οίκος επισημαίνει πως τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου της ελληνικής εισηγμένης υπερέβησαν κατά 28% τις αρχικές εκτιμήσεις της Citigroup.