Intralot: Υψηλότερη τιμή-στόχος στα 29 ευρώ από την Ρ&Κ, "overweight"

Πέμπτη, 09-Νοε-2006 21:02

Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο στα 29 ευρώ, από τα 28 ευρώ προηγουμένως, έθεσε η Ρ&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Intralot όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου και τίτλο "Ροή θετικών εξελίξεων" όπου διατηρεί τη σύσταση “overweight”. Όπως εξηγεί η χρηματιστηριακή η νέα υψηλότερη τιμή-στόχος είναι αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων σε Νότιο Αφρικη, Ταιβάν, αλλά και Ελλάδας.

"Η μετοχή της Intralot διαπραγματεύεται ελκυστικά 13,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2007, έναντι 18-19 φορές που διαπραγματεύονται οι ομοειδείς επιχειρήσεις" αναφέρει η Ρ&Κ.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή παραθέτει και τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη 9μήνου της Intralot. Ειδικότερα προβλέπει ότι τα έσοδα της εταιρείας θα αυξηθούν κατά 67% στα 569 εκατ. ευρώ, τα EBIΤDA κατά 47% στα 183 εκατ. ευρώ, με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 40% βάση στα 80 εκατ. ευρώ.