Frigoglass: Καθαρά κέρδη 20,6 εκατ. αναμένει στο 6μηνο η Marfin
Πέμπτη, 28-Ιουλ-2011 12:55
Διατηρεί την τιμή-στόχο και τη σύσταση για την μετοχή της Frigoglass η Marfin Analysis σε σημερινό της report, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου στις 4 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή αναμένει για το α΄ εξάμηνο καθαρά κέρδη 20,6 εκατ. ευρώ, υψηλότερα κατά 39,2%, τα EBITDA στα 50,3 εκατ. ευρώ (αύξηση 19%) και έσοδα 299,3 εκατ. ευρώ (+27%).
Συνολικά, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι δεδομένων των υψηλών τιμών των εμπορευμάτων που έχουν ως αποτέλεσμα τα χαμηλότερα περιθώρια, ίσως χρειαστεί να υιοθετήσει πιο συντηρητικές εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή στο σύνολο της χρήσης, μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Στα θετικά περιλαμβάνει το ότι μπορεί οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις να κινηθούν υψηλότερα.
Η τιμή-στόχος διαμορφώνεται στα 14,80 ευρώ και η σύσταση παραμένει buy.