Beta Securities: Διατηρεί "overweight" για ΕΤΕ

Δευτέρα, 30-Αυγ-2010 15:20

Τη σύσταση “overweight” διατηρεί για τη μετοχή της ΕΤΕ η Beta Securities, σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Αυγούστου 2010, δίνοντας παράλληλα νέα τιμή-στόχο 13,54 ευρώ, από 15,50 ευρώ προηγουμένως.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει «ελαφρά καλύτερα των εκτιμήσεων» τα αποτελέσματα της ΕΤΕ, υπογραμμίζει την ισχυρή ρευστότητα της τράπεζας και το γεγονός ότι είναι καλά τοποθετημένη για να αντιμετωπίσει το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, ενώ αναπροσαρμόζει καθοδικά κατά 20% τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της ΕΤΕ στο σύνολο του έτους, στα 452 εκατ. ευρώ.

Για το 2011 και 2012 η χρηματιστηριακή επίσης αναπροσαρμόζει καθοδικά τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της τράπεζας, κατά 38% και 19% αντίστοιχα.